Home » Invatamant » Sala de sport de la Școala 11, scoasă la produs

Sala de sport de la Școala 11, scoasă la produs

de Simona MIHĂILĂ

Bârlădenii care nu vor să facă mișcare în aer liber vor trebui să scoată din buzunar până la 50 de lei pe oră.

Cum vara este pe sfârșite, iar mișcarea în aer liber nu este la fel de atractivă în sezonul rece, municipalitatea bârlădeană se grăbește cu oferte „calde”, dar și pipărate. Așa cum este, de pildă, cea legată de sala de sport a Școlii gimnaziale „George Tutoveanu” (Școala nr. 11), pe care consilierii bârlădeni au decis să o închirieze cu ora și în anul școlar care urmează.
Bârlădenii care au chef de o partidă de tenis de câmp sau de tenis cu piciorul vor plăti pentru o oră petrecută sub acoperișul acestei săli de sport, suma de 30 de lei.
Pentru volei, baschet, arte marțiale sau alte sporturi de echipă, exceptand fotbalul, tariful este de 50 de lei pe oră.
Cheltuielile cu utilitățile (energie electrică, apă, canalizare, salubritate) sunt incluse, așa cum este și normal, în prețul de închiriere.

de Simona MIHĂILĂ Bârlădenii care nu vor să facă mișcare în aer liber vor trebui să scoată din buzunar până la 50 de lei pe oră. Cum vara este pe sfârșite, iar mișcarea în aer liber nu este la fel de atractivă în sezonul rece, municipalitatea bârlădeană se grăbește cu oferte "calde", dar și pipărate. Așa cum este, de pildă, cea legată de sala de sport a Școlii gimnaziale "George Tutoveanu" (Școala nr. 11), pe care consilierii bârlădeni au decis să o închirieze cu ora și în anul școlar care urmează. Bârlădenii care au chef de o partidă de tenis…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: