Home » Social » Tânăr de 19 ani, găsit spânzurat în pădure

Tânăr de 19 ani, găsit spânzurat în pădure

de Marian MOCANU

Sergiu Alexandroae, în vârstă de 19 ani, din Cozmești, a fost găsit spânzurat la marginea unei păduri din apropiere. Tânărul nu a lăsat nici un bilet prin care să-și motiveze fapta. El era venit în sat de relativ puțină vreme, mama sa recăsătorindu-se cu un bărbat din Bălești. Tânărul a rămas cu sechele după ce, acum câțiva ani, a fost electrocutat în vreme ce se juca la un transformator, pentru refacerea sa fiind internat la un spital din București.

Sâmbătă seara, în jurul orelor 19.30, pompierii militari au fost solicitați pentru a ridica trupul unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Bălești, comuna Cozmești, care fusese găsit spânzurat de un stejar la marginea satului. Dat fiind faptul că polițiștii nu au găsit urme de violență, cea mai plauzibilă este ipoteza sinuciderii tânărului, chiar dacă acesta nu a lăsat nici un bilet prin care să-și explice gestul.

Sergiu Alexandroae era venit de puțină vreme în comună, mama sa recăsătorindu-se cu un bărbat din Bălești care, la rându-i, mai avea și ali copii din prima căsătorie. Vecinii spun că în familie nu erau probleme deosebite, tocmai de aceea sinuciderea tânărului șocând întreaga comunitate.

„Era un băiat respectuos, dar foarte retras. Nu a creat niciodată probleme în comunitate, nu se certa cu nimeni, nici cu vecinii, nici cu mama sa sau cu tatăl adoptiv. Cine știe din ce cauză s-a spânzurat!”, ne-a declarat un vecin.

Din câte se pare, tânărul avea ceva probleme medicale, sechele rămase de pe urma unei electrocutări produse cu ceva vreme în urmă. Băiatul se juca la un transformator de tensiune când a fost electrocutat grav, starea sa impunând transporatrea sa de urgență la un spital din București. Din câte se pare, în urma acestui incident, băiatul avea dureri mari, acesta fiind și posibilul motiv al sinuciderii.

de Marian MOCANU Sergiu Alexandroae, în vârstă de 19 ani, din Cozmești, a fost găsit spânzurat la marginea unei păduri din apropiere. Tânărul nu a lăsat nici un bilet prin care să-și motiveze fapta. El era venit în sat de relativ puțină vreme, mama sa recăsătorindu-se cu un bărbat din Bălești. Tânărul a rămas cu sechele după ce, acum câțiva ani, a fost electrocutat în vreme ce se juca la un transformator, pentru refacerea sa fiind internat la un spital din București. Sâmbătă seara, în jurul orelor 19.30, pompierii militari au fost solicitați pentru a ridica trupul unui tânăr în…

Review Overview

User Rating: 7.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: