Home / Social / Bărbat mort după ce s-a aruncat în fața trenului

Bărbat mort după ce s-a aruncat în fața trenului

 În această seară, un bărbat și-a pierdut viața în Gara Vaslui, după ce s-a aruncat în fața trenului care circula dinspre Iași spre Galați. Identitatea omului nu a fost stabilită până la închiderea ediției, martorii prezenți la incident neputându-l indentifica.

 „Mecanicul de tren susține că bărbatul s-a aruncat în fața garniturii, iar el nu a mai putut evita impactul. În momentul de față se efectuează cercetări pentru identificarea victimei”, a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către un martod. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj SMURD, însă bărbatul sinucigaș nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Vom reveni cu amănunte.

 În această seară, un bărbat și-a pierdut viața în Gara Vaslui, după ce s-a aruncat în fața trenului care circula dinspre Iași spre Galați. Identitatea omului nu a fost stabilită până la închiderea ediției, martorii prezenți la incident neputându-l indentifica.  „Mecanicul de tren susține că bărbatul s-a aruncat în fața garniturii, iar el nu a mai putut evita impactul. În momentul de față se efectuează cercetări pentru identificarea victimei”, a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David. Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către un martod. La fața locului s-a deplasat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: