Home » Administratie » Încasările de la bâlci au depășit așteptările organizatorilor

Încasările de la bâlci au depășit așteptările organizatorilor

de Simona MIHĂILĂ

În ciuda taxelor diminuate, la bugetul public au intrat mai mulți bani decât a estimat conducerea Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad.

Fix 222 de milioane de lei este suma pe care bâlciul anual din acest an de la Bârlad a vârsat-o în vistieria Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Consiliului Local Bârlad. Cu 27 de milioane de lei mai puțin decât anul trecut, însă cu 22 de milioane mai mult față de cât a estimat Vasile Ciochină, directorul DAPPC.
Organizatorii se așteptau la o diminuare a încasărilor, ca urmare a micșorării taxelor, de la 8 lei/mp, la 7 lei/mp, iar cele mai optimiste calcule făcute de Ciochină nu depășeau 200 de milioane de lei.
Aproximativ 500 de parcele le-au fost închiriate comercianților în acest an. Bâlciul s-a desfășurat fără probleme, vremea bună fiind de partea tuturor. Taxele practicate de vânzătorii de distracții au fost și ele la fel ca anul trecut, adică extrem de pipărate, semn că diminuarea birului oferită de primărie nu i-a impresionat deloc pe afaceriștii de la bâlci.

Și socotind după puhoaiele de oameni care au invadat perimetrul Oborului în cele nouă zile de bâlci, s-ar putea spune că vânzătorii de distracții s-au amuzat copios pe seama sumei încasate de primărie.

de Simona MIHĂILĂ În ciuda taxelor diminuate, la bugetul public au intrat mai mulți bani decât a estimat conducerea Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad. Fix 222 de milioane de lei este suma pe care bâlciul anual din acest an de la Bârlad a vârsat-o în vistieria Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Consiliului Local Bârlad. Cu 27 de milioane de lei mai puțin decât anul trecut, însă cu 22 de milioane mai mult față de cât a estimat Vasile Ciochină, directorul DAPPC. Organizatorii se așteptau la o diminuare a încasărilor, ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. dar organizarea bilciului a fost un dezastru

  2. Incasari peste asteptari,pe nervii locatarilor din zona balciului.

  3. 2saptamani am avut anuntul si nu s-a intamplat nimic…Apel catre Primarie.Reparati trotuarele de la LIDL gradina catre balci pe stanga si dreapta . va laudati cu incasari record in acea perioada dar nu plantati macar un copac in acea zona.Rog admin. sa nu stearga apelul si sa fiu sprijinit in replantarea de copaci in locurile goale din trotuarele acelei zone. …

%d blogeri au apreciat: