Home » Monden » Nu-și găsește prietene printre bucureștence! Prima doamnă suferă de singurătate când e în Capitală

Nu-și găsește prietene printre bucureștence! Prima doamnă suferă de singurătate când e în Capitală

Prezentă în acest sfârșit de săptămână acasă, la Sibiu, familia prezidențială nu a ratat ocazia de a se întâlni cu prietenii alături de care petrece, când are prilejul, timpul liber. Cu această ocazie, Carmen Iohannis s-a destăinuit colegelor de cancelarie și prietenelor de familie, dezvăluind motivul pentru care a preferat să facă naveta de la București. 

Ea le-a povestit prietenilor că nu se poate acomoda cu viața din Capitală și că simte lipsa cafelelor cu amicele de la Sibiu. După cum s-a plâns apropiaților, Carmen Iohannis nu a găsit până acum nici o prietenă în București, ea fiind o fire sociabilă și comunicativă.

La Sibiu este mereu înconjurată de colegele de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr atât în pauzele dintre ore, cât și în timpul liber. Cafeaua de la laboratorul de engleză este un ritual pe care de ani buni nici directorul liceului nu a îndrăznit să-l tulbure.

La fel și șuetele de acasă de la familia Iohannis sau de la prietenele primei doamne se pare că-i lipsesc și asta a contribuit decisiv la luarea deciziei de a continua serviciul la Sibiu.

Nu vrea la un liceu din Capitală

Soția președintelui le-a spus prietenelor sale că ar putea să predea la cele mai bune licee din Capitală, dar ar suferi de singurătate. Ședința Consiliului de Administrație de la “Gheorghe Lazăr” a aprobat luni cererea lui Carmen Iohannis de a continua activitatea cu o jumătate de normă.

“S-a votat în unanimitate, profesoara Iohannis are foarte mulți prieteni în școală și toată lumea s-a bucurat vizibil că o să o aibă și în următorul an colegă. Și pentru conducerea liceului este un câștig, pentru că este un profesor de excepție, care are cu elevii o relație cum nu s-a mai văzut”, a declarat directorul Colegiului Național Gheorghe Lazăr, Gabriel Negrea.

Sursa: libertatea.ro

Prezentă în acest sfârșit de săptămână acasă, la Sibiu, familia prezidențială nu a ratat ocazia de a se întâlni cu prietenii alături de care petrece, când are prilejul, timpul liber. Cu această ocazie, Carmen Iohannis s-a destăinuit colegelor de cancelarie și prietenelor de familie, dezvăluind motivul pentru care a preferat să facă naveta de la București.  Ea le-a povestit prietenilor că nu se poate acomoda cu viața din Capitală și că simte lipsa cafelelor cu amicele de la Sibiu. După cum s-a plâns apropiaților, Carmen Iohannis nu a găsit până acum nici o prietenă în București, ea fiind o fire…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: