Home » Monden » 8 cele mai ciudate legi privind sexul

8 cele mai ciudate legi privind sexul

În orice colț al acestui pământ, oamenii sunt recunoscuți pentru inventivitatea și creativitatea lor. De fapt, oriunde ne-am afla există o prevedere legislativă cel puțin ciudată când vine vorba de sex. În articol veți găsi câteva dintre cele mai ciudate legi privind sexul.

În lume sunt țări mai dezvoltate sau mai puțin dezvoltate în care există legi de-a dreptul șocante care reglementează viața sexuală. Iată câteva dintre cele mai ciudate legi privind sexul..

Cele mai ciudate legi privind sexul: 1. Femeile au voie să facă dragoste numai cu soții lor

În orașul Cali, din Columbia, femeile au voie să facă sex numai cu partenerii de viață, iar la primul contact sexual mama fetei trebuie să asiste obligatoriu ca martor la prima noapte de dragoste. Aceasta este considerată una dintre cele mai ciudate legi privind sexul.

Cele mai ciudate legi privind sexul: 2. Este interzisă folosirea creaturilor pe cale de dispariție

Pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii, este interzis prin lege folosirea creaturilor pe cale de dispariție, cu excepția insectelor, în decoruri sexuale private sau publice, în spectacole sau expoziții care afișează relații sexuale între specii.

Cele mai ciudate legi privind sexul: 3. Este ilegală purtarea corsetului

Una dintre cele mai ciudate legi privind sexul este aplicată în Merryville, Missouri și interzice purtarea corsetului de către femei fiindcă trebuie să lase la vedere trupul plin de forme.

Cele mai ciudate legi privind sexul: 4. Este ilegal ca o femeie să caute un bărbat

În Dyersburg,Tennesse, este total interzis ca o femeie să caute un bărbat, să-l sune sau să-i dea întâlniri. Din acest motiv, este considerată una dintre cele mai ciudate legi privind sexul.

Cele mai ciudate legi privind sexul: 5. Cuplurile necăsătorite nu au voie să facă sex

În Florida, de exemplu, partenerilor necăsătoriți, dar care locuiesc în aceeași casă le este interzis să facă sex și din acest motiv este considerată una dintre cele mai ciudate legi privind sexul. Dacă cei doi locuiesc în case diferite, interdicția nu se mai aplică.

Cele mai ciudate legi privind sexul: 6. Poziția în care femeia stă deasupra este interzisă

Americanii din orașul Massachusetts ne surprind cu una dintre cele mai ciudate legi privind sexul. Femeile nu au voie să facă sex stând în poziția deasupra.

Cele mai ciudate legi privind sexul: 7. Soția nu este obligată să facă sex cu soțul dacă acesta are respirația urât mirositoare

În statul american Minessota, o femeie are legea de partea ei dacă soțul său are o respirație urât mirositoare. În acestă situație, bărbatul nu are voie să facă sex cu soția lui care, dacă vrea, îl poate obliga legal să se spele pe dinți

Cele mai ciudate legi privind sexul: 8. Sexul anal este interzis

În Kansas sexul anal este pedepsit cu până la șase luni de închisoare, iar în Maryland pedeapsa variază între unu și 10 ani de închisoare. Putem spune că aceasta este una dintre cele mai ciudate legi privind sexul.

Sursa: click.ro

În orice colț al acestui pământ, oamenii sunt recunoscuți pentru inventivitatea și creativitatea lor. De fapt, oriunde ne-am afla există o prevedere legislativă cel puțin ciudată când vine vorba de sex. În articol veți găsi câteva dintre cele mai ciudate legi privind sexul. În lume sunt țări mai dezvoltate sau mai puțin dezvoltate în care există legi de-a dreptul șocante care reglementează viața sexuală. Iată câteva dintre cele mai ciudate legi privind sexul.. Cele mai ciudate legi privind sexul: 1. Femeile au voie să facă dragoste numai cu soții lor În orașul Cali, din Columbia, femeile au voie să facă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile