Home / Social / Arnold Schwarzenegger și Adrian Păduraru, la relansarea Cinematografului “Victoria”

Arnold Schwarzenegger și Adrian Păduraru, la relansarea Cinematografului “Victoria”

de Simona MIHĂILĂ

Primul, pe ecran, ca actor principal în pelicula “Terminator: Genesys”, iar celălalt, ca invitat special în carne și oase la festivitatea de deschidere.

Ziua de mâine va fi marcată de cel mai așteptat eveniment al acestui an: relansarea Cinematografului “Victoria”. La ora 18, peste 100 de invitați, printre care oficialități locale și județene, parlamentari, oameni de cultură, directori de instituții, sunt așteptați în clădirea cinematografului.
Invitați de onoare sunt actorul Adrian Păduraru, cunoscut publicului român mai ales din filmul “Declarație de dragoste”, precum și Doru Marian, regizor de scenă la Ateneul Român. O prezență specială va fi cea a bârlădencei Elena Borcea, tânăra regizoare care a impresionat cinematografia europeană cu scurt-metrajul “Familia mea”, prezentat la Festivalul de Film de la Cannes.
După festivitatea de deschidere, invitații vor fi poftiți în cele două săli de cinema pentru a viziona peliculele alese de organizatori pentru prima zi din viața noului cinematograf: “Terminator: Genesys”, avându-l în rolul principal pe Arnold Schwarzenegger, film ce va rula în sala mare, precum și “Aferim!”, un film românesc realizat anul acesta și care a cucerit deja publicul cinefil din afara granițelor țării (in sala mica).
“Aferim!” este o creație a regizorului Radu Jude, actorii principali fiind Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma. Filmul este considerat unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani. Este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească în 1835.
Reînființarea Cinema “Victoria” este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de divertisment din ultimii ani, de la Bârlad. Consiliul Local Bârlad a încheiat un contract de consultanță în management cu Cityplex, o renumită companie în domeniu. Firma va oferi consultanță în managementul, organizarea și dezvoltarea activităților cinematografului, dar cel mai important este că Cityplex va mijloci relațiile comerciale dintre autoritățile locale și distribuitorii de filme, în așa fel încât Bârladul să obțină imediat dreptul de difuzare a producțiilor cinematografice, chiar după premiera acestora.

de Simona MIHĂILĂ Primul, pe ecran, ca actor principal în pelicula "Terminator: Genesys", iar celălalt, ca invitat special în carne și oase la festivitatea de deschidere. Ziua de mâine va fi marcată de cel mai așteptat eveniment al acestui an: relansarea Cinematografului "Victoria". La ora 18, peste 100 de invitați, printre care oficialități locale și județene, parlamentari, oameni de cultură, directori de instituții, sunt așteptați în clădirea cinematografului. Invitați de onoare sunt actorul Adrian Păduraru, cunoscut publicului român mai ales din filmul "Declarație de dragoste", precum și Doru Marian, regizor de scenă la Ateneul Român. O prezență specială va fi…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: