Home » Social » O nouă autogară la Bârlad

O nouă autogară la Bârlad

Simona MIHĂILĂ

De aici vor pleca mijloace de transport către mai multe comune din județ, dar sunt organizate și curse în trei mari orașe din țară.

De luna viitoare, bârlădenii, dar și locuitorii mai multor comune din jurul Bârladului vor mai avea la dispoziție o autogară, în afară de cele două existente. Autoritățile locale au hotărât înființarea unei autogări pe strada General Vasile Milea (cea care leagă cartierul Gară de Unitatea Militară).
Vor putea lua cursa de aici cei care călătoresc către Puiești, Vaslui, Fruntișeni, Băcani, Suseni, Florești și Sălceni. De asemenea, din această autogară pleacă mijloace de transport către orașele Timișoara, Constanța și Bacău.

Simona MIHĂILĂ De aici vor pleca mijloace de transport către mai multe comune din județ, dar sunt organizate și curse în trei mari orașe din țară. De luna viitoare, bârlădenii, dar și locuitorii mai multor comune din jurul Bârladului vor mai avea la dispoziție o autogară, în afară de cele două existente. Autoritățile locale au hotărât înființarea unei autogări pe strada General Vasile Milea (cea care leagă cartierul Gară de Unitatea Militară). Vor putea lua cursa de aici cei care călătoresc către Puiești, Vaslui, Fruntișeni, Băcani, Suseni, Florești și Sălceni. De asemenea, din această autogară pleacă mijloace de transport către…

Review Overview

User Rating: 3.6 ( 1 votes)

About Simona Vasile

2 comments

  1. E si mare tare bacaul de l-ati inclus in lista celor 3 mari orase :))

  2. Chiar dacă e cu dedicație pentru nixon mai trebuie și transport orășenesc până acolo -nu o să care oamenii din gară bagajele până la autogara nouă pe jos .

%d blogeri au apreciat: