Home » Social » Testul ADN, hotărâtor în cazul falangei umane găsit într-o pungă de carne tocată!

Testul ADN, hotărâtor în cazul falangei umane găsit într-o pungă de carne tocată!

de Răzvan CĂLIN

Poliția Bârlad a comandat mai multe expertize genetice menite să facă lumină în acest controversat caz.

Experții în genetică sunt, practic, singurii care pot face lumină odată pentru totdeauna în cazul enigmei bucăți de deget uman descoperită în urmă cu o lună într-o pungă cu carne tocată de pasăre. Sau cel puțin cuvântul lor va atârna greu în elucidarea circumstanțelor în care s-a produs acest controversat caz. Poliția Bârlad a comandat efectuarea mai multor expertize genetice la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.

„Deocamdată, nu au sosit rezultatele acestor expertize genetice. Așteptăm să primim în cel mai scurt timp posibil rezultatele și atunci se va acționa în consecință”, ne-a declarat agentul șef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Anchetatorii au solicitat efectuarea acestor expertize genetice (care includ inclusiv testul ADN) tcomai pentru că urmăresc o altă pistă față de cea pe care plecaseră inițial. Cum varianta ca falanga umană să fi ajuns în mod accidental în punga de carne tocată în timpul procesului tehnologic de la SC Safir SRL a fost exclusă în cele din urmă, anchetatorii și-au îndreptat atenția către o altă pistă. În urma unor cercetări încrucișate, polițiștii au descoperit că la Compartimerntul Primire Urgențe din cadrul Spitalului municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad a fost înregistrat cazul unei femeie care în urma unui accident casnic și-a pierdut falangele de la două degete.

Gospodina susține că cele două bucăți de deget le-ar fi aruncat soțul ei la gunoi cu tot cu carnea pe care tocmai o tocase. Anchetatorii bănuiesc că în acest fel bucata de deget cu pricina ar fi fost descoperită de unul dintre membrii familiei de asistați social care au declanșat acest scandal susținând că au găsit falanga într-o pungă de carne tocată de pasăre produsă de SC Safir SRL Vaslui.

Este posibil ca aceștia să fi găsit falanga umană și să le fi încolțit în minte acest scenariu cu speranța că se vor alege cu cine știe ce despăgubiri. Oricum, toate aceste semne de întrebare vor căpăta un răspuns din momentul în care vor sosi rezultatele testelor genetice.

de Răzvan CĂLIN Poliția Bârlad a comandat mai multe expertize genetice menite să facă lumină în acest controversat caz. Experții în genetică sunt, practic, singurii care pot face lumină odată pentru totdeauna în cazul enigmei bucăți de deget uman descoperită în urmă cu o lună într-o pungă cu carne tocată de pasăre. Sau cel puțin cuvântul lor va atârna greu în elucidarea circumstanțelor în care s-a produs acest controversat caz. Poliția Bârlad a comandat efectuarea mai multor expertize genetice la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din București. „Deocamdată, nu au sosit rezultatele acestor expertize genetice. Așteptăm să primim în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: