Home » Sport » Convocați la naționala Under 20!

Convocați la naționala Under 20!

de Răzvan CĂLIN

Trei jucători de la CSS Bârlad vor participa la un stagiu de pregătire centralizată derulat la Snagov.

La începutul săptămânii viitoare trei rugbiști bârlădeni vor pleca la Snagov unde urmează să efectueze un stagiu de pregătire cenytralizată împreună cu selecționata națională a României „Under 20”. Este vorba despre Ionuț Balaban, Daniel Voicu și Andrei Toader, toți trei provenind de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad.

„Cei trei jucători au fost convocați la lotul național Under 20 care se va reuni luni, 7 sptembriie, la Snagov. Acolo vor efectua cu echipa națională un cantonament pe durata a 10 zile. Sunt jucători foarte talentați și valoroși, produse 100% ale școlii de rugby bârlădene, având marca „Made in Bârlad”, ne-a declarat Ciprian Popa, antrenor de rugby la CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Trei jucători de la CSS Bârlad vor participa la un stagiu de pregătire centralizată derulat la Snagov. La începutul săptămânii viitoare trei rugbiști bârlădeni vor pleca la Snagov unde urmează să efectueze un stagiu de pregătire cenytralizată împreună cu selecționata națională a României „Under 20”. Este vorba despre Ionuț Balaban, Daniel Voicu și Andrei Toader, toți trei provenind de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad. „Cei trei jucători au fost convocați la lotul național Under 20 care se va reuni luni, 7 sptembriie, la Snagov. Acolo vor efectua cu echipa națională un cantonament pe durata a 10…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: