Home » National » Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, găsit MORT într-o locuință. Principala ipoteză, CRIMA

Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, găsit MORT într-o locuință. Principala ipoteză, CRIMA

Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuință din județul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de polițiști fiind o rudă a uneia dintre fostele soții ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare. 

Conform surselor citate, bărbatul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții.

O echipă de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov și criminaliști au început cercetarea la fața locului.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigații, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă și se ia în calcul și ipoteza unei crime.

Mihail Bălășescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost președintele partidului.

SUrsa: mediafax.ro

Mihail Bălășescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuință din județul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de polițiști fiind o rudă a uneia dintre fostele soții ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare.  Conform surselor citate, bărbatul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții. O echipă de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov și criminaliști au început cercetarea la fața locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigații, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: