Home » National » România a remizat cu Ungaria, scor 0-0. România ocupă locul doi grupa F după șapte etape din preliminariile Euro-2016

România a remizat cu Ungaria, scor 0-0. România ocupă locul doi grupa F după șapte etape din preliminariile Euro-2016

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut, vineri, la Budapesta, în compania selecționatei Ungariei, în etapa a șaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016. 

Ungaria: Kiraly – Fiola, Juhasz (Guzmics ’24), Kadar, Leandro – Stieber (Priskin ’88), Elek, Toszer, Dzsudzsak – Szalai, Nikolic (Nemeth ’70). Selecționer: Bernd Storck

România: Tătărușanu – Papp, D. Grigore, Chiricheș, Raț – Prepeliță, Hoban – Adr. Popa (Chipciu ’69), Sânmărtean (Budescu ’78), Torje (Maxim ’90) – Keșeru. Selecționer: Anghel Iordănescu

Cartonașe galbene: Toszer ’48, Leandro ’68, Szalai ’63 / Popa ’21, Chiricheș ’50, Keșeru ’63, Chicpiu ’72

Partida a fost arbitrată de o brigadă germană alcătuită din centralul Felix Brych, asistenții Mark Borsch și Stefan Lupp, arbitrii adiționali Bastian Dankert și Marco Fritz și rezerva Rafael Foltyn.

În urma cartonașului galben primit, Chipciu va fi suspendat la meciul cu Grecia de luni.

Joi seară și vineri au avut loc mai multe incidente înaintea meciului. Astfel, un polițist a fost rănit ușor și 18 persoane au fost puse sub acuzare, în urma incidentelor care au avut loc între grupuri de huligani și forțe de ordine. Dintre cele 18 persoane, 16 sunt acuzate de vandalism, iar două de agresarea unui polițist, a anunțat, vineri, un purtător de cuvânt al poliției maghiare.

Până la 120 de „skinheads” îmbrăcați în negru s-au confruntat, în noaptea de joi spre vineri, cu forțele de ordine, pe Strada Dob din apropierea Pieței Erzsebet. Huliganii au atacat forțele de ordine, aruncând cu scaune de la localurile din zonă, și au avariat mai multe vehicule ale poliției.

Potrivit MTI, lupte între suporteri ai unor echipe maghiare rivale au avut loc în parcul orașului.

La această partidă au fost prezenți și circa 1.000 de suporteri români.

Următorul meci al naționalei României va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în compania Greciei.

  • România ocupă locul doi grupa F după șapte etape din preliminariile Euro-2016

Reprezentativa României ocupă locul doi în grupa F, cu 15 puncte, după disputarea a șapte etape din preliminariile Campionatului European din 2016.

Înaintea meciului cu Ungaria de vineri, încheiat cu scorul de 0-0, România era lider, însă a pierdut această poziție în urma victoriei Irlandei de Nord în fața Insulelor Feroe.

După șapte etape, România are patru victorii, scor 1-0 cu Grecia, 1-0 cu Finlanda, 2-0 cu Irlanda de Nord, 1-0 cu Insulele Feroe, și trei remize, scor 1-1, cu Ungaria, 0-0 cu Irlanda de Nord și 0-0 cu Ungaria.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 16 puncte, urmată de România, cu 15 puncte, și Ungaria, cu 12 puncte.

Finlanda este pe locul patru, cu șapte puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu șase puncte puncte.

Grecia a acumulat două puncte și este ultima în grupă.

Etapa a opta programează, la 7 septembrie, meciurile Finlanda – Insulele Feroe, Irlanda de Nord – Ungaria și România – Grecia.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: