Home » World » Cancelarul Austriei anunță închiderea treptată a frontierei cu Ungaria pentru imigranți

Cancelarul Austriei anunță închiderea treptată a frontierei cu Ungaria pentru imigranți

Austria anunță că va anula măsurile prin care le-a permis în acest weekend imigranților să pătrundă pe teritoriul său din Ungaria, relatează AP în pagina electronică.

Cancelarul Werner Faymann a anunțat duminică seara că măsurile de urgență urmează să fie anulate „pas cu pas”, în vederea „asigurării securității comune a frontierelor externe (ale Uniunii Europene), respectării procedurilor de azil corecte și ajungerii la o distribuire echitabilă a solicitanților de azil prin intermediul unor cote europene”.

Faymann a făcut acest anunț după ce a discutat, duminică, despre situația imigranților cu cancelarul german Angela Merkel și premierul ungur Viktor Orban.

Sursa: mediafax.ro

Austria anunță că va anula măsurile prin care le-a permis în acest weekend imigranților să pătrundă pe teritoriul său din Ungaria, relatează AP în pagina electronică. Cancelarul Werner Faymann a anunțat duminică seara că măsurile de urgență urmează să fie anulate "pas cu pas", în vederea "asigurării securității comune a frontierelor externe (ale Uniunii Europene), respectării procedurilor de azil corecte și ajungerii la o distribuire echitabilă a solicitanților de azil prin intermediul unor cote europene". Faymann a făcut acest anunț după ce a discutat, duminică, despre situația imigranților cu cancelarul german Angela Merkel și premierul ungur Viktor Orban. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: