Home » Social » Vasluiul sub lupă – Romantismul nu a murit!

Vasluiul sub lupă – Romantismul nu a murit!

de Marian MOCANU

Un vasluian a găsit o metodă originală pentru a se împăca cu fata iubită. Vineri dimineață, pe toți copacii și stâlpii de pe strada Mihail Kogălniceanu, de la Copou și până în fața Liceului „Mihail Kogălniceanu”, erau lipite foi de hârtie cu un mesaj foarte simplu: „Iartă-mă. Te iubesc! D.D.” Probabil băiatul greșise cu ceva în fața iubitei.

Efortul tânărului este cu atât mai de apreciat cu cât declarațiile respective erau scrise cu pixul, de mână, pe niște foi rupte dintr-o agendă a Consiliului Județean Vaslui. Oricine poate scrie câteva cuvinte la un calculator, după care să scoată câteva sute de pagini la imprimantă și să le afișeze prin oraș. Să stai totuși să le scrii de mână, foaie cu foaie, uneori cu tot felul de inimioare și apoi să le lipești pe copaci, poate fi un gest care ar trebui să moaie inima iubitei. Cine știe, poate tânărul a avut noroc!

de Marian MOCANU Un vasluian a găsit o metodă originală pentru a se împăca cu fata iubită. Vineri dimineață, pe toți copacii și stâlpii de pe strada Mihail Kogălniceanu, de la Copou și până în fața Liceului „Mihail Kogălniceanu”, erau lipite foi de hârtie cu un mesaj foarte simplu: „Iartă-mă. Te iubesc! D.D.” Probabil băiatul greșise cu ceva în fața iubitei. Efortul tânărului este cu atât mai de apreciat cu cât declarațiile respective erau scrise cu pixul, de mână, pe niște foi rupte dintr-o agendă a Consiliului Județean Vaslui. Oricine poate scrie câteva cuvinte la un calculator, după care să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: