Home » Social » Au incendiat pubelele de gunoi!

Au incendiat pubelele de gunoi!

Răzvan CĂLIN

În nopatea de duminică spre luni (6/7 septembrie), pompierii militari bârlădeni au fost solicitați să intervină într-un caz ceva mai puțin întâlnit. Ei au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la un punct de colectare a gunoiului situat între blocurile de pe strada General Naumescu.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 4, iar flăcările au distrus trei europubele confecționate din plastic, destinate colectării selective a deșeurilor. Deocamdată, nimeni nu știe cine și de ce a dat foc europubelelor.
„Că este foc accidental sau că e intenționat, oricum ar fi e regretabil ceea ce s-a întâmplat. Este foarte posibil ca incendiul să fi fost provocat accidental de către oamenii care tot caută diverse lucruri prin containerele cu gunoi. Mulți dintre ei fumează și obișnuiesc să arunce chiștoacele de țigări, încă arzând, în europubele și uite așa se ajunge la asemenea întâmplări neplăcute”, ne-a declarat Adrian Bobeică, directorul SC CUP SA Bârlad.

Răzvan CĂLIN În nopatea de duminică spre luni (6/7 septembrie), pompierii militari bârlădeni au fost solicitați să intervină într-un caz ceva mai puțin întâlnit. Ei au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la un punct de colectare a gunoiului situat între blocurile de pe strada General Naumescu. Incidentul a fost semnalat în jurul orei 4, iar flăcările au distrus trei europubele confecționate din plastic, destinate colectării selective a deșeurilor. Deocamdată, nimeni nu știe cine și de ce a dat foc europubelelor. „Că este foc accidental sau că e intenționat, oricum ar fi e regretabil ceea ce s-a întâmplat. Este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. frumoasa abordare dar se vor tot intampla. Doar nu vreti numai profit japcarilor cu acte.

%d blogeri au apreciat: