Home » Justitie » Mama ucigașă din Bârlad rămâne după gratii

Mama ucigașă din Bârlad rămâne după gratii

de Marian MOCANU

Judecătorii au decis: mama ucigașă din Bârlad va rămâne în arest preventiv. După ce și-a ucis cu deosebită cruzime fiul nou-născut, bârlădeanca Elena Roxana Smocot ar fi vrut în libertate.

Judecătorii vasluieni nu au avut milă față de tânăra care și-a ucis bebelușul în vârstă de doar opt zile, chiar sub ochii celuilalt fiu al ei, în vârstă de patru ani și ai unui nepoțel cu trei ani mai mare. Ieri, aceștia au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui de prelungire a mandatului de arestare preventivă emis pe numele femeii.

Bârlădeanca Elena Roxana Smocot, în vârstă de 27 de ani, este acuzată că, la începutul lunii iunie, și-a ucis cu deosebită violență bebelușul. Opinia publică a fost șocată nu numai de crima în sine, cât mai ales de cruzimea de care a dat dovadă o mamă ce abia ieșise din spital, acolo unde dăduse naștere copilului. Femeia a lovit în mai multe ori bebelușul cu capul de mobilă, apoi l-a scos în curtea casei și l-a călcat în picioare.

După ce și-a omorât pruncul, a luat o bucată de țiglă ascuțită și l-a spintecat cu trei lovituri în direcții diferite, tăind practic trupul copilului în două. Apoi, a adunat trupul bebelușului și intestinele într-o pungă pe care a pus-o în cada din baie.

Tragedia a fost anunțată de cumnata ucigașei, anunțată telefonic de fiul ei. Individa avea probleme psihice, fiind internată în două rânduri la psihiatrie, prima dată în anul 2010, în urma unei depresii postnatale.

După crimă, Elena Roxana Smocot a invocat probleme asemănătoare, susținând în fața anchetatorilor că nu-și aminte cum și-a omorât copilul, doar partea în care aduna organele micuțului în pungă. Pe 13 iunie, Elena Roxana Smocot a fost arestată preventiv sub acuzația de omor deosebit de grav, mandat care a fost prelungit de judecători, aceasta fiind internată în spitalul penitenciar Jilava.

de Marian MOCANU Judecătorii au decis: mama ucigașă din Bârlad va rămâne în arest preventiv. După ce și-a ucis cu deosebită cruzime fiul nou-născut, bârlădeanca Elena Roxana Smocot ar fi vrut în libertate. Judecătorii vasluieni nu au avut milă față de tânăra care și-a ucis bebelușul în vârstă de doar opt zile, chiar sub ochii celuilalt fiu al ei, în vârstă de patru ani și ai unui nepoțel cu trei ani mai mare. Ieri, aceștia au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui de prelungire a mandatului de arestare preventivă emis pe numele femeii. Bârlădeanca Elena…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: