Home » Sport » Victorie în deplasare pentru RC Bârlad!

Victorie în deplasare pentru RC Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Rugbiștii bârlădeni au învins cu 26 – 22 pe CSM Bucovina Suceava.

Week-end-ul trecut, echipa de rugby RC Bârlad a reușit să își treacă în cont o nouă victorie în fața celor de la CSM Bucovina Suceava, pe care i-au înfrânt cu scorul final de 26 – 22. Partida s-a disputat sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 10, pe stadionul echipei sucevene.
„Nu a fost deloc un meci ușor, adversarul nostru fiind unul bătăios și incomod. Însă, băieții au reușit până la urmă să se concentreze mai bine și, încet, încet, s-au impus în fața adversarilor lor”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.
Această nouă victorie menține echipa bârlădeană pe locul secund în campionatul Diviziei Naționale de Seniori. Etapa următoare, care se va derula pe 12 septembrie, RC Bârlad va juca pe teren propriu contra echipei RCM Galați.

de Răzvan CĂLIN Rugbiștii bârlădeni au învins cu 26 - 22 pe CSM Bucovina Suceava. Week-end-ul trecut, echipa de rugby RC Bârlad a reușit să își treacă în cont o nouă victorie în fața celor de la CSM Bucovina Suceava, pe care i-au înfrânt cu scorul final de 26 – 22. Partida s-a disputat sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 10, pe stadionul echipei sucevene. „Nu a fost deloc un meci ușor, adversarul nostru fiind unul bătăios și incomod. Însă, băieții au reușit până la urmă să se concentreze mai bine și, încet, încet, s-au impus în fața adversarilor lor”,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: