Home » Justitie » Deltaplanistul traficant rămâne în arest

Deltaplanistul traficant rămâne în arest

de Marian MOCANU

Leonard Marius Marcu, cunoscutul deltaplanist vasluian, va rămâne în continuare după gratii, au decis judecătorii Tribunalului Vaslui. Acesta este acuzat de trafic de droguri în formă continuată după ce, la începutul lunii iulie, la locuința sa a fost descoperită cantitatea de 33 de grame de canabis. Marcu își făcuse propria plantație, acasă la părinții săi, chipurile pentru uz terapeutic propriu.

La începutul lunii iulie, procurorii DIICOT însoțiți de mascați au făcut percheziții atât la domiciliul lui Leonard Marius Marcu, cunoscut pentru pasiunea sa pentru zborul cu deltaplanul, cât și acasă la părinții acestuia. Bărbatul era urmărit de mai multă vreme de polițiști, fiind știut obiceiul său de a folosi substanțe halucinogene, ocupându-se și cu procurarea de astfel de droguri „pentru prieteni” cu vârste fragede.

De altfel, procurorii au descoperit acasă la deltaplanist cantitatea de 33 grame de canabis, iar la părinții acestuia mai multe plante crescute în ghiveci. Anchetatorii au avut surpriza cam cu ocazia descinderilor, să găsească în apartamentul lui Marcu o minoră în vârstă de 15 ani aflată sub efectul substanțelor halucinogene.

Leonard Marcu nu a vrut să dea alte declarații, mărginindu-se să recunoască că folosea drogurile pentru uz personal, în scop terapeutic. Astfel, chipurile, el își ameliora durerile de spate dobândite în urma sportului din care făcuse o pasiune, deltaplanorismul.

Arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, mandatul de arestare i-a fost prelungit ieri de către judecătorii Tribunalului Vaslui pentru alte 30 de zile. Până va avea șansa să fie eliberat, este posibil ca sezonul de zbor să se cam termine.

de Marian MOCANU Leonard Marius Marcu, cunoscutul deltaplanist vasluian, va rămâne în continuare după gratii, au decis judecătorii Tribunalului Vaslui. Acesta este acuzat de trafic de droguri în formă continuată după ce, la începutul lunii iulie, la locuința sa a fost descoperită cantitatea de 33 de grame de canabis. Marcu își făcuse propria plantație, acasă la părinții săi, chipurile pentru uz terapeutic propriu. La începutul lunii iulie, procurorii DIICOT însoțiți de mascați au făcut percheziții atât la domiciliul lui Leonard Marius Marcu, cunoscut pentru pasiunea sa pentru zborul cu deltaplanul, cât și acasă la părinții acestuia. Bărbatul era urmărit de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: