Home » Social » După bâlci, urmează circul! (FOTOGALERIE)

După bâlci, urmează circul! (FOTOGALERIE)

de Marian MOCANU

Șirul evenimentelor social-distractive nu s-a încheiat. Abia s-a terminat hărmălaia prilejuită de bâlciul anual, că în oraș a poposit circul. Timp de patru zile, de joi până duminică, artiștii circului se vor strădui să bine dispună vasluienii, în special micuții, cu numere de acrobație, dresură de animale, giumbușlucruile clovnilor și alte minunății.

Mare eveniment: la Vaslui a poposit Circul! Veniți de la Brăila în drum spre Iași, artiștii circului au făcut o escală și în județul Vaslui, chiar în municipiul reședință de județ. De luni până sâmbătă, artiștii „singurului circ de cinci stele cu scaune pentru biletele vândute”, așa cum apare scris pe afiș, vor susține un număr de șase spectacole, sub numele de „Regina Junglei”.

Vasluienii, în special copiii, vor avea ocazia să vadă pe viu numerele de acrobație, dresură de animale, giumbușlucruile clovnilor și alte minunății produse de circari români, germani, italieni, francezi sau ruși. Înainte sau după spectacol, amatorii vor putea vizita și menajeria circului, putând admira leii, tigrii, caii, zebrele, cămilele, lamele sau apaca care vor performa în manej.

Spectacolele vor avea loc de la orele 19, iar sâmbătă și duminică și de la orele 16. Prețul biletelor este de 25 lei – copiii, și 30 lei pentru adulți. Așa că, vasluieni, poftiți la circ! Cel puțin cei care au mai rămas cu bani în buzunare după vizitele la bâlci!

de Marian MOCANU Șirul evenimentelor social-distractive nu s-a încheiat. Abia s-a terminat hărmălaia prilejuită de bâlciul anual, că în oraș a poposit circul. Timp de patru zile, de joi până duminică, artiștii circului se vor strădui să bine dispună vasluienii, în special micuții, cu numere de acrobație, dresură de animale, giumbușlucruile clovnilor și alte minunății. Mare eveniment: la Vaslui a poposit Circul! Veniți de la Brăila în drum spre Iași, artiștii circului au făcut o escală și în județul Vaslui, chiar în municipiul reședință de județ. De luni până sâmbătă, artiștii „singurului circ de cinci stele cu scaune pentru biletele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: