Home » Justitie » La doar 18 ani, acuzat de ucidere și fugă de la locul accidentului

La doar 18 ani, acuzat de ucidere și fugă de la locul accidentului

de Marian MOCANU

George Răzvan Ciobanu, în vârstă de doar 18 ani, a produs un accident mortal, după care a fugit de la locul faptei. Identificat de polițiști, tânărul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, el riscă să stea cinci ani după gratii.

Polițiștii hușeni au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dimitrie Cantemir bănuit de producerea unui accident mortal petrecut pe raza comunei Pădureni. Evenimentul s-a produs duminică seara, pe un drum comunal care face legătura între Pădureni și Davidești. Șoferul, George Răzvan Ciobanu, din comuna Dimitrie Cantemir, nu a observat un bărbat în vârstă de 37 de ani, care era întins pe șosea, și a trecut pur și simplu cu vehicolul pe care-l conducea peste acesta.

Realizând că a produs un accident de circulație, în loc să anunțe evenimentul și să încerce să dea primul accident victimei, tânărul șofer a fugit de la locul faptei. Ulterior, el a fost descoperit de polițiști la niște rude, din comuna Pădureni. Polițiștii Biroului Rutier Huși l-au reținut pentru o perioadă de 24 ore pe George Răzvan Ciobanu, ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorii au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului șofer. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. În cazul în care va fi găsit vinovat, George Răzvan Ciobanu riscă până la cinci ani de închisoare pentru că, așa cum a declarat polițiștilor, s-a speriat de ceea ce se întâmplase, aceasta fiind explicația pentru faptul că a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii urmează să stabilească și motivul pentru care victima era, în momentul producerii accidentului, întinsă pe caldarâm.

de Marian MOCANU George Răzvan Ciobanu, în vârstă de doar 18 ani, a produs un accident mortal, după care a fugit de la locul faptei. Identificat de polițiști, tânărul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, el riscă să stea cinci ani după gratii. Polițiștii hușeni au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dimitrie Cantemir bănuit de producerea unui accident mortal petrecut pe raza comunei Pădureni. Evenimentul s-a produs duminică seara, pe un drum comunal care face legătura între Pădureni și Davidești. Șoferul, George Răzvan Ciobanu, din comuna Dimitrie Cantemir, nu a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: