Home » Social » Se caută stăpânul bestiilor!

Se caută stăpânul bestiilor!

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii bârlădeni sunt pe urmele proprietarului celor doi câini din rasa Rotweiler care au sfâșiat un bărbat aflat la pescuit.

Oamenii legii din Bârlad sunt în căutarea proprietarului celor doi câini din rasa rottweiler care au atacat și rănit grav un localnic în urmă cu câteva zile.
„La Poliția Bârlad a fost depusă sesizare în acest sens de către fiul bărbatului atacat. În momentul de față este în derulare o anchetă în care se urmărește, printre altele, identificarea prorprietarului celor doi câini”, ne-a declarat agentul șef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.
În vârstă de 59 de ani, bârlădeanul Virgil Maradin a fost atacat de doi câini din rasa rottweiler în cursul zile de 4 septembrie. Omul se afla pe malul râului Bârlad, la o partidă de pescuit, cînd brusc a fost atacat de cei doi câini de rasă, lăsați liberi, probabil, de stăpân. Bărbatul a reușit să le facă față celor două patrupede, însă a plătit un preț scump, alegându-se cu brațul drept sfâșiat. El a fost internat la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad unde a fost diagnosticat cu plăgi sfâșiate complexe, cu strivire de nervi și mușchi în treimea superioară a antebrațului drept. Din cauza gravității cazului, omul a fost transferat imediat la Clinica de chirurgie plastică și reparatorie din Iași.
Cercetările efectuate de polițiștii bârlădeni vizează comiterea infracțiunii prevăzută de art.12, al.1 din OG 55/2002, care stipulează că neluarea de către proprietarul câinelui sau detinătorulului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc, constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

de Răzvan CĂLIN Polițiștii bârlădeni sunt pe urmele proprietarului celor doi câini din rasa Rotweiler care au sfâșiat un bărbat aflat la pescuit. Oamenii legii din Bârlad sunt în căutarea proprietarului celor doi câini din rasa rottweiler care au atacat și rănit grav un localnic în urmă cu câteva zile. „La Poliția Bârlad a fost depusă sesizare în acest sens de către fiul bărbatului atacat. În momentul de față este în derulare o anchetă în care se urmărește, printre altele, identificarea prorprietarului celor doi câini”, ne-a declarat agentul șef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

2 comments

  1. Câinii sunt de la depozitul berlin de la blocul ANL .

    • Stai bland ,,cunoscatorule”! Sfatul meu: nu te mai agita ca faci riduri, creste colesterolul, tensiunea si te cari de pe Draga Lume inainte de vreme! Daca cainii ar fi fost ai vreounui Neica Nimeni pana acum era depistat, judecat si condamnat dar asa, fiarele fiind ai domnului Pricope, patronul Berlinului nu se va intampla nimic! Garantez eu asta! In alta ordine de idei, ai copii? Daca da, atunci orienteaza-i si indoctrineaza-i sa plece din scarba asta de tara daca vor sa o duca bine si sa te bucuri si tu ca parinte, vazandu-i realizati chiar si in alta tara! Daca nu, ai sa le plangi amarul! Si acest lucru ti-l garantez 100%! Nimic nu se va schimba in tara asta, de acum intr-o suta de ani…daca va mai exista ca tara!

%d blogeri au apreciat: