Home » Sport » „Tati, ești praf!”

„Tati, ești praf!”

de Mihaela NICULESCU

Săptămâna trecută, la Bârlad, s-a desfășurat prima ediție a turneului de fotbal „Și tatăl meu e fotbalist”. Grupați în patru echipe, 35 de tătici ai micilor fotbaliști de la Atletic Club Bârlad au jucat, de astă dată, în fața propriilor copii.

Fotbal tatici Atletic 1„Au simțit pe pielea lor cât de greu este să fii pe teren, să joci fotbal. De pe margine, în tribune, fotbalul pare ușor și de multe ori părinții strigă «Fii mai atent!» sau «Aleargă mai mult!». Ei, de această dată, copiii au fost cei care au venit cu îndemnuri și observații critice la adresa taților. A fost amuzant să auzi din tribună: «Tati, ești varză!» sau «Tati, ești praf!». La final, tăticii au fost istoviți și cred că noi, organizatorii, am reușit să-i sensibilizăm”, a declarat antrenorul Victor Cozma.

Ca orice competiție, și cea din 6 septembrie a fost urmată de o festivitate de premiere. Absolut toți părinții au primit brelocuri personalizate Atletic Club, iar tații au primit și diplome.

Fotbal tatici Atletic 2„A fost o primă ediție a turneului «Și tatăl meu e fotbalist». Scopul principal a fost acela de a închega familia Atletic Club, de socializare. Am urmărit, de asemenea, ca părinții să știe exact ce fac copiii lor la acest club, iar atunci când au cerințe exagerate de la ei, să fie mai îngăduitori. Au aflat pe pielea lor cât de greu este pe terenul de fotbal. Ne gândim ca, pe viitor, să facem o surpriză și mămicilor, care sunt atât de atente cu acești copii”, a declarat Sorin Dâlcu, antrenor la Atletic Club Bârlad.

Atletic Club Bârlad are aproape de 90 de copii înscriși. Zilele acestea, micii fotbaliști vor primi și echipamentele de iarnă. Vor fi în aceleași culori, alb – negru, și, în plus, clubul le va oferi și câte un ghiozdan, că tot bate la ușă noul an școlar.

de Mihaela NICULESCU Săptămâna trecută, la Bârlad, s-a desfășurat prima ediție a turneului de fotbal „Și tatăl meu e fotbalist”. Grupați în patru echipe, 35 de tătici ai micilor fotbaliști de la Atletic Club Bârlad au jucat, de astă dată, în fața propriilor copii. „Au simțit pe pielea lor cât de greu este să fii pe teren, să joci fotbal. De pe margine, în tribune, fotbalul pare ușor și de multe ori părinții strigă «Fii mai atent!» sau «Aleargă mai mult!». Ei, de această dată, copiii au fost cei care au venit cu îndemnuri și observații critice la adresa taților.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

4 comments

  1. „vor primi echipamentele de iarna ” cumparate de catre noi ,parintii , adica 200 ron de copil! mincinosii…

    • A fost libera alegere a fiecarui parinte daca doreste sa-i cumpere copilului echipamentul respectiv! Daca nu v-a obligat nimeni de ce dezinformati? Tipic romanesc…vorbim pe la colturi pt ca nu avem tupeu decat in spatele tastaturii….

      • observ ca recunoasteti ca ,noi parintii ,le-am achizitionat si nu le-ati oferit voi ! deci ,cine dezinformeaza?

  2. Domnule „un parinte” daca si copilul dvs. este dezinformat si cu un caracter asemanator domniei voastre , este mai bine sa-l duceti la un alt sport preferabil individual .Poate asa este mai bine ptr. toti .Caracterul nu vi-l poate schimba nimeni si „tatismul” este tipic romanesc . Sau poate sunteti putin frustrat ? Va multumesc !

%d blogeri au apreciat: