Home / Technology / Apple confirmă data lansării pentru iOS 9 și pune a dispoziția dezvoltatorilor iOS 9.1 în versiune Beta

Apple confirmă data lansării pentru iOS 9 și pune a dispoziția dezvoltatorilor iOS 9.1 în versiune Beta

de Dan Dobrovolschi

În timpul rămas până ce noua serie de telefoane iPhone 6s și iPhone 6s Plus va ajunge pe rafturile magazinelor, utilizatorii de tablete și telefoane Apple vor avea ocazia să se familiarizeze cu iOS 9, versiunea finală având acum dată de lansare oficială.

Anunțat încă din luna iunie, iOS 9 va fi oferit publicului larg spre actualizarea dispozitivelor compatibile începând cu data de 16 septembrie. Printre noutățile pregătite se numără o nouă aplicație pentru știri realizată după modelul Flipboard, suport pentru indicații de tranzit în aplicația Maps și alte funcții adresate tabletelor iPad, cum ar fi suport pentru folosirea mai multor aplicații simultan în modul split-screen.

O altă adiție interesantă este suportul pentru blocarea anumitor forme de conținut. Astfel, utilizatorii vor putea folosi aplicații de genul Adblock Browser pentru a opri afișarea reclamelor în pagini și instala extensii cu rol similar pentru browserul Safari. Între timp, versiunea iOS 9.1 tocmai a fost anunțată în versiune Beta, disponibilă dezvoltatorilor. Actualizarea aduce suport pentru ecranul de 12.9˝ folosit de tabletele iPad Pro, optimizează funcționarea aplicațiilor în modul split-screen și suportul pentru redare video picture-in-picture, ambele având un rol central în experiența oferită utilizatorilor iPad Pro. În plus, iOS 9.1 îmbunătățește funcțiile 3D Touch, suportul Live Photos și Apple Pencil, respectiv introduce un nou set de emoticoane pentru folosire în sesiunile de mesagerie instant.

Sursa: go4it.ro

de Dan Dobrovolschi În timpul rămas până ce noua serie de telefoane iPhone 6s și iPhone 6s Plus va ajunge pe rafturile magazinelor, utilizatorii de tablete și telefoane Apple vor avea ocazia să se familiarizeze cu iOS 9, versiunea finală având acum dată de lansare oficială. Anunțat încă din luna iunie, iOS 9 va fi oferit publicului larg spre actualizarea dispozitivelor compatibile începând cu data de 16 septembrie. Printre noutățile pregătite se numără o nouă aplicație pentru știri realizată după modelul Flipboard, suport pentru indicații de tranzit în aplicația Maps și alte funcții adresate tabletelor iPad, cum ar fi suport…

Review Overview

About Dan Dobrovolschi

Dan Dobrovolschi , SEO specialist - Est News , IT section
x

Check Also

Povestea descoperirii care a pus Bârladul pe harta cerului

de Mihaela NICULESCU   O nouă descoperire astronomică a ...

Dupa Nokia, mai dispare o legenda. BlackBerry a anuntat ca nu va mai produce smartphone-uri

de Dan Dobrovolschi Valoarea actiunilor BlackBerry au crescut miercuri, ...

Apple a prezentat iPhone 7 si cea mai noua generatie a ceasului inteligent

de Dan Dobrovolschi Apple a prezentat la San Francisco ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: