Home » Social » „Clejanii” vor cânta la „Festivalul toamnei la Bârlad”

„Clejanii” vor cânta la „Festivalul toamnei la Bârlad”

de Simona MIHĂILĂ

Viorica și Ioniță din Clejani vor încinge cea de a treia seară a festivalului.

Bucurie mare pe capul iubitorilor de muzică lăurătească din Bârlad: Viorica și Ioniță din Clejani, împreună cu vestitul lor taraf, vor concerta pe scena celei de-a XII-a ediții a „Festivalului toamnei la Bârlad”.
Surse de încredere din cadrul Primăriei Bârlad au dat asigurări că cel mai iubit cuplu de pe scena muzicii lăutărești din România vor încânta publicul bâlădean în cea de a treia seară a festivalului, însă informația nu ne-a fost, deocamdată, confirmată de Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al primăriei, care nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri.
„Festivalul toamnei la Bârlad” se va desfășura între 2 și 4 octormbrie. În fiecare seară, pe scenă vor urca soliști și trupe de muzică, în special de folclor, așa încât toate gusturile să fie împăcate.
Prima seară va fi rezervată artiștilor bârlădeni, iar a doua, intitulată „Seara grecească”, este nota de inedit a festivalului, întrucât, pentru prima dată nu folclorul românesc va fi vedeta, ci, așa cum o spune și numele, ritmurile grecești încinge atmosfera.

de Simona MIHĂILĂ Viorica și Ioniță din Clejani vor încinge cea de a treia seară a festivalului. Bucurie mare pe capul iubitorilor de muzică lăurătească din Bârlad: Viorica și Ioniță din Clejani, împreună cu vestitul lor taraf, vor concerta pe scena celei de-a XII-a ediții a "Festivalului toamnei la Bârlad". Surse de încredere din cadrul Primăriei Bârlad au dat asigurări că cel mai iubit cuplu de pe scena muzicii lăutărești din România vor încânta publicul bâlădean în cea de a treia seară a festivalului, însă informația nu ne-a fost, deocamdată, confirmată de Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al primăriei, care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: