Home » World » Ungaria ar putea decreta STARE DE URGENȚĂ din cauza crizei imigranților

Ungaria ar putea decreta STARE DE URGENȚĂ din cauza crizei imigranților

Ministerul ungar de Interne a propus Guvernului de la Budapesta să decreteze starea de urgență în Ungaria în contextul afluxului de imigranți, informează MTI. 
Propunerea privind decretarea stării de urgență va fi discutată la viitoarea ședință de guvern, programată marțea viitoare, a declarat Janos Lazar, șeful de cabinet al premierului Viktor Orban.
Potrivit oficialului ungar, infracționalitatea organizată și riscurile teroriste sunt în creștere în Ungaria.
În plus, Lazar a explicat că termenul pentru finalizarea construcției gardului metalic la frontiera Ungariei cu Serbia este 15 septembrie.
Sursa: mediafax.ro

Ministerul ungar de Interne a propus Guvernului de la Budapesta să decreteze starea de urgență în Ungaria în contextul afluxului de imigranți, informează MTI.  Propunerea privind decretarea stării de urgență va fi discutată la viitoarea ședință de guvern, programată marțea viitoare, a declarat Janos Lazar, șeful de cabinet al premierului Viktor Orban. Potrivit oficialului ungar, infracționalitatea organizată și riscurile teroriste sunt în creștere în Ungaria. În plus, Lazar a explicat că termenul pentru finalizarea construcției gardului metalic la frontiera Ungariei cu Serbia este 15 septembrie. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: