Home » National » US Open: Semifinala dintre Simona Halep si Flavia Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

US Open: Semifinala dintre Simona Halep si Flavia Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii, au anuntat organizatorii.
Initial, prima semifinala de la Flushing Meadows, dintre americanca Serena Williams, liderul mondial si principala favorita, si italianca Roberta Vinci trebuia sa inceapa joi, la ora locala 19.00 (vineri, la 02.00, ora Romaniei), fiind urmata de cea dintre Halep, a doua favorita, si Pennetta (cap de serie numarul 26), noteaza Agerpres.
Potrivit noului program anuntat de organizatorii ultimului turneu de Mare Slem al anului, semifinala Simona Halep – Flavia Pennetta se va juca vineri, de la ora locala 11.00 (18.00 la Bucuresti), fiind urmata de meciul dintre Serena Williams si Roberta Vinci.

Sursa: hotnews.ro

Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii, au anuntat organizatorii. Initial, prima semifinala de la Flushing Meadows, dintre americanca Serena Williams, liderul mondial si principala favorita, si italianca Roberta Vinci trebuia sa inceapa joi, la ora locala 19.00 (vineri, la 02.00, ora Romaniei), fiind urmata de cea dintre Halep, a doua favorita, si Pennetta (cap de serie numarul 26), noteaza Agerpres. Potrivit noului program anuntat de organizatorii ultimului turneu de Mare Slem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: