Home » National » Simona Halep: Pennetta a fost mai bună și trebuie să accept asta

Simona Halep: Pennetta a fost mai bună și trebuie să accept asta

Jucătoarea de tennis Simona Halep a declarat că emoțiile au copleșit-o în semifinala de la US Open și a recunoscut că Flavia Pennetta a evoluat mai bine, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York. 
„N-a fost un meci așa cum mi-am dorit, ea a jucat mult mai bine, a avut mai multă energie decât mine, am tras, am încercat să-mi revin pe teren, dar nu s-a putut, astăzi a fost mai bună și trebuie să accept asta și să merg în continuare cu fruntea sus și cu încredere”, a declarat Halep.
Întrebată dacă lipsa antrenorului Darren Cahill din loja echipei a avut vreo influență, ea a răspuns: „Antrenorul Darren a fost în tribună, nu a avut nicio legatură, eu n-am putut să-mi fac treaba pe care trebuia să o fac, ea a avut un joc solid și… cam asta a fost.”
Darren Cahill, antrenorul actual al Simonei Halep a lipsit din loja echipei pe toată durata meciului. Cahill este antrenor angajat prin Adidas Player Development Program și potrivit regulilor firmei, în cazul în care se întâlnesc două jucatoare sponzorizate de adidas, el nu are voie să se implice în consilierea niciuneia pentru meci.
Halep a afirmat că Pennetta a meritat să câștige: „A meritat să câștige, a avut mai multă energie, emoțional a stat mai bine, accept asta și aștept următoarele turnee. Sunt fericită că am ajuns în semifinalele US Open pentru prima dată, este cel mai bun rezultat anul acesta, vreau doar să mă odihnesc câteva zile și apoi să încep să joc cu plăcere pe teren”.
Întrebată dacă pauza de ieri, din cauza ploii, nu a fost o bună perioada de refacere, după ce ploaia ar fi ajutat-o în meciul cu Azarenka, ea a replicat: „Nici măcar o zăpadă nu m-ar fi ajutat azi.”
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat calificarea în a doua finală de Grand Slam din carieră, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, de italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, în penultimul act al US Open.
Pennetta, în vârstă de 33 de ani, s-a impus în 59 de minute și va juca prima finală de Grand Slam din carieră. Ea o va întâlni în ultimul act pe Roberta Vinci (Italia), locul 43 WTA.
Sursa: mediafax.ro

Jucătoarea de tennis Simona Halep a declarat că emoțiile au copleșit-o în semifinala de la US Open și a recunoscut că Flavia Pennetta a evoluat mai bine, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.  "N-a fost un meci așa cum mi-am dorit, ea a jucat mult mai bine, a avut mai multă energie decât mine, am tras, am încercat să-mi revin pe teren, dar nu s-a putut, astăzi a fost mai bună și trebuie să accept asta și să merg în continuare cu fruntea sus și cu încredere", a declarat Halep. Întrebată dacă lipsa antrenorului Darren Cahill din loja echipei a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: