Home » Social » Un TIR răsturnat a blocat traficul spre Albița

Un TIR răsturnat a blocat traficul spre Albița

de Marian MOCANU

Vineri după-amiază, traficul pe Drumul European E581 a fost blocat timp de mai multe ore din cauza unui accident rutier.

Conducătorul auto al unui TIR încărcat cu floarea soarelui a derapat din cauza vitezei și a carosabilului umed și s-a răsturnat de-a latul șoselei. Traficul a fost complet blocat între Crasna și Huși până la îndepăratarea vehicolului și a încărcăturii, în urma accidentului, mai multe tone de semințe de floarea soarelui fiind împrăștiate pe șosea. Traficul a fost deviat prin Crețești, cu excepția vehicolelor de mare tonaj care, până la reluarea circulației, au format cozi de sute de metri pe ambele sensuri de mers. Șoferul, un tânăr de doar 21 de ani, din Brăila, a suferit mai multe leziuni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

de Marian MOCANU Vineri după-amiază, traficul pe Drumul European E581 a fost blocat timp de mai multe ore din cauza unui accident rutier. Conducătorul auto al unui TIR încărcat cu floarea soarelui a derapat din cauza vitezei și a carosabilului umed și s-a răsturnat de-a latul șoselei. Traficul a fost complet blocat între Crasna și Huși până la îndepăratarea vehicolului și a încărcăturii, în urma accidentului, mai multe tone de semințe de floarea soarelui fiind împrăștiate pe șosea. Traficul a fost deviat prin Crețești, cu excepția vehicolelor de mare tonaj care, până la reluarea circulației, au format cozi de sute…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile