Home » Sport » Victorie cu emoții pentru RC Bârlad!

Victorie cu emoții pentru RC Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, pe o ploaie densă de toamnă, echipa de rugby RC Bârlad a reușit să se impună în fața celor de la RCM Galați la capătul unui meci viu disputat.

Bârlădenii au câștigat cu scorul de 20 -18, meciul jucându-se de la ora 10 pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad. După cum o arată și scorul final, partida a fost una extrem de dificilă pentru rugbiștii bârlădeni care s-au confruntat cu un adversar extrem de incomod și care nu a renunțat la luptă până la fluierul final al centralului.
„Am avut parte de unul dintre cele mai grele jocuri din actuala ediție de campionat a Diviziei Național de Seniori. RCM Galați este o echipă foarte puternică, cu jucători valoroși, o echipă bătăioasă și foarte incomodă. Din fericire, băieții noștri s-au concentrat foarte bine, au jucat tactic exact cum li s-a spus și în cele din urmă au terminat victorioși această partidă, chiar dacă diferența de scor a fost una foarte mică. Îi felicit încă o dată pe băieți pentru prestația din acest meci!”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.
Etapa viitoare, care se va derula pe 19 septembrie, RC Bârlad va juca în deplasare contra celor de la Stejarul Buzău.

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, pe o ploaie densă de toamnă, echipa de rugby RC Bârlad a reușit să se impună în fața celor de la RCM Galați la capătul unui meci viu disputat. Bârlădenii au câștigat cu scorul de 20 -18, meciul jucându-se de la ora 10 pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad. După cum o arată și scorul final, partida a fost una extrem de dificilă pentru rugbiștii bârlădeni care s-au confruntat cu un adversar extrem de incomod și care nu a renunțat la luptă până la fluierul final al centralului. „Am avut parte de unul dintre cele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: