Google+
Home » Justitie » Fugit de la locul unui accident mortal, se vrea în libertate

Fugit de la locul unui accident mortal, se vrea în libertate

de Marian MOCANU

Tânărul în vârstă de 18 ani care, după ce a călcat mortal un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fugit de la locul accidentului, a contestat măsura arestării preventive luată de judecătorii hușeni.

George Răzvan Ciobanu, din comuna Dimitrie Cantemir, a provocat, în seara zilei de 6 septembrie, un accident rutier soldat cu moartea victimei. La locul accidentului, polițiștii au găsit cioburi de far care au confirmat că victima, în vârstă de 37 de ani, fusese lovit în zona capului de un autoturism.

Tânărul în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, a călcat un bărbat ce era întins pe un drum comunal ce face legătura între Pădureni și Davidești. Speriat, el a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de polițiști acasă la niște rude din comuna Pădureni.

Reținut preventiv, George Răzvan Ciobanu a fost deferit Judecătoriei Huși cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii hușeni au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului șofer acuzat de ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.

Împotriva acestei decizii, George Răzvan Ciobanu a făcut contestație la Tribunalul Vaslui, contestație care a fost respinsă. În concluzie, tânărul șofer care a fugit de la locul accidentului va rămâne, cel puțin 30 de zile, după gratii, în arest preventiv.

Comments

comments

de Marian MOCANU Tânărul în vârstă de 18 ani care, după ce a călcat mortal un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fugit de la locul accidentului, a contestat măsura arestării preventive luată de judecătorii hușeni. George Răzvan Ciobanu, din comuna Dimitrie Cantemir, a provocat, în seara zilei de 6 septembrie, un accident rutier soldat cu moartea victimei. La locul accidentului, polițiștii au găsit cioburi de far care au confirmat că victima, în vârstă de 37 de ani, fusese lovit în zona capului de un autoturism. Tânărul în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: