Home / Justitie / Tâlharul din Dănești rămâne în arest

Tâlharul din Dănești rămâne în arest

de Marian MOCANU

Marian Cărăușu, tâlharul din Dănești care a încercat să deposedeze un tânăr în vârstă de 16 ani de un mânz, va rămâne în arest preventiv. După ce magistrații Judecătoriei Vaslui au respins cererea lui Marian Cărăușu de înlocuire a măsurii arestului preventiv, decizia lor a fost întărită ieri de judecătorii Tribunalului Vaslui.

Doi frați din comuna Dănești, Marian Cărăușu, în vârstă de 21 ani și Ionuț Cărăușu, de 16 ani, ambii din satul Bereasa, comuna Dănești, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în această lună pe raza localității de domiciliu.

Cei doi erau acasă, în dimineața zilei de miercuri, 12 august, când au observat un tânăr în vârstă de 16 ani, din comună care trecea cu o căruță însoțită de un mânz. În momentul în care minorul a trecut prin fața locuinței celor doi frați, aceștia l-au oprit și i-au reproșat unele datorii pe care le avea tatăl minorului față de ei. Tânărul de 21 ani l-a lovit pe minor cu pumnul în zona feței, iar apoi i-a cerut fratelui său să prindă mânzul. Ulterior, cei doi frați au luat mânzul și l-au dus acasă, spunându-i victimei că îl vor înapoia când își vor plăti datoriile.

Marian Cărăușu a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior judecătorii au dispus arestarea lui preventivă pentru 20 de zile săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul, care este are antecedente penale, a făcut cerere la Judecătoria Vaslui de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o alta neprivativă de libertate, cerere care a fost respinsă de judecători. Ulterior, împotriva acestei decizii, Marian Cărăușu a făcut contestație. Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis ieri respingerea, ca nefondată, a contestației. În consecință, tâlharul va rămâne după gratii. Fratele său Ionuț, este cercetat sub control judiciar. controlului judiciar.

de Marian MOCANU Marian Cărăușu, tâlharul din Dănești care a încercat să deposedeze un tânăr în vârstă de 16 ani de un mânz, va rămâne în arest preventiv. După ce magistrații Judecătoriei Vaslui au respins cererea lui Marian Cărăușu de înlocuire a măsurii arestului preventiv, decizia lor a fost întărită ieri de judecătorii Tribunalului Vaslui. Doi frați din comuna Dănești, Marian Cărăușu, în vârstă de 21 ani și Ionuț Cărăușu, de 16 ani, ambii din satul Bereasa, comuna Dănești, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în această lună pe raza localității de domiciliu. Cei doi erau acasă,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat din Perieni riscă să facă închisoare pentru că a furat 100 lei dintr-o locuință

Polițiștii Poliție Rurală Bârlad au ...

Un bărbat din Vaslui, băut bine, a furat o mașină și a plecat la plimbare deși nu avea carnet

Polițiștii vasluieni cercetează un bărbat ...

Pentru viol și violare de domiciliu, un vasluian a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare

Polițiștii vasluieni din cadrul Serviciului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: