Google+
Home » Politic » Vizită cu motiv „misterios” a ministrului Transporturilor, la Bârlad

Vizită cu motiv „misterios” a ministrului Transporturilor, la Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Este posibil ca vizita să aibă legătură cu șoseaua de centură a Bârladului, însă deputatul Adrian Solomon nu vrea să dezvăluie prea multe.

În a doua săptămână a lunii octombrie, la Bârlad este așteptat Iulian Matache, ministrul Transporturilor. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Adrian Solomon, în cadrul unei conferințe de presă susținută zilele trecute, la sediul partidului.
„Vizita va avea loc pe 8 sau pe 9 octombrie, urmează să aflăm în care din aceste zile. Nu vreau să antamez sau să anticipez despre ce va fi vorba, veți vedea la timpul potrivit, pentru că eu nu vorbesc decât atunci când trebuie și ce spun se întâmplă”, este declarația misterioasă a deputatului.
El a lăsat să se înțeleagă, la un moment dat, că motivul vizitei ar avea legătură cu mult și în zadar așteptata șosea de centură a Bârladului.
Faptul că subiectul este repus pe tapet exact acum, în an preelectoral, nu este o surpriza. Din 1996, când alegerile locale au fost câștigate de țărănistul (pe atunci) Doru Gabriel Craus, politicienii (din județ sau de la București) nu au ratat nicio campanie electorală (pentru locale, parlamentare sau prezidențiale), folosind acest prilej pentru a promite centură ocolitoare la Bârlad.
Dar cum speranța moare ultima, bârlădenilor nu le rămâne decât să creadă că deputatul Adrian Solomon își va încheia cariera de parlamentar onorându-și și aceasă promisiune.
Căci, spune el, de restul s-a achitat, neavând absolut nimic ce să-și reproșeze în activitatea de deputat: „Atâta timp cât am parcurs un cursus honorum cât se poate de onorant – sunt președinte de comisie de rang de ministru în legislativ – nu cred ca mai avem ce spune. În raport cu promisiunile pe care le-am făcut electoratului, tot ceea ce am promis, s-a întâmplat. Atât cât a ținut de mine, s-a făcut”.

de Simona MIHĂILĂ Este posibil ca vizita să aibă legătură cu șoseaua de centură a Bârladului, însă deputatul Adrian Solomon nu vrea să dezvăluie prea multe. În a doua săptămână a lunii octombrie, la Bârlad este așteptat Iulian Matache, ministrul Transporturilor. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Adrian Solomon, în cadrul unei conferințe de presă susținută zilele trecute, la sediul partidului. „Vizita va avea loc pe 8 sau pe 9 octombrie, urmează să aflăm în care din aceste zile. Nu vreau să antamez sau să anticipez despre ce va fi vorba, veți vedea la timpul potrivit, pentru că eu…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Simona Vasile

One comment

  1. Sper din tot sufletul ca scopul vizitei sa fie centura orasului. Un proiect care trebuie realizat urgent!!!

%d blogeri au apreciat: