Home / Social / Actrița Irina Grăjdeanu a părăsit Teatrul „Victor Ion Popa”

Actrița Irina Grăjdeanu a părăsit Teatrul „Victor Ion Popa”

de Mihaela NICULESCU

Noua stagiune teatrală va debuta la Bârlad pe 10 octombrie, cu piesa „Comedie pe întuneric”, de Peter Shaffer, a cărui premieră a avut loc la finalul vechii stagiuni, iar publicul va putea remarca faptul că distribuția a suferit modificari.

Actrița Irina Grăjdeanu a părăsit colectivul teatrului bârlădean pentru că s-a căsătorit și s-a mutat cu soțul ei la București. Rolurile în care a jucat vor fi redistribuite actrițelor Oana Pavalache și Petronela Ene. Aceasta din urmă va interpreta rolul Clea din „Comedie pe întuneric”, spectacol regizat de Crista Bilciu.
„Colectivul Teatrului «Victor Ion Popa» avea, până mai ieri, 16 actori. E trist când un actor pleacă, dar trebuie să acceptăm realitatea. O perioadă vom merge pe înlocuiri, până când vom reuși să cooptăm, în urma unui concurs, un nou actor”, a declarat Marcel Anghel, directorul Teatrului „Victor Ion Popa”.
Irina Grăjdeanu a absolvit, în anul 2002, Facultatea de Teatru, secția Actorie – mânuire păpuși și marionete, din cadrul Academiei de Artă „George Enescu” din Iași. Din 2003, a devenit actriță a teatrului bârlădean, după ce, timp de un an, a jucat la Teatrul Municipal din Focșani. A interpretat nenumărate roluri, atât în spectacole de comedie cât și de dramă, reușind să câștige simpatia și aprecierea publicului.

 

de Mihaela NICULESCU Noua stagiune teatrală va debuta la Bârlad pe 10 octombrie, cu piesa „Comedie pe întuneric”, de Peter Shaffer, a cărui premieră a avut loc la finalul vechii stagiuni, iar publicul va putea remarca faptul că distribuția a suferit modificari. Actrița Irina Grăjdeanu a părăsit colectivul teatrului bârlădean pentru că s-a căsătorit și s-a mutat cu soțul ei la București. Rolurile în care a jucat vor fi redistribuite actrițelor Oana Pavalache și Petronela Ene. Aceasta din urmă va interpreta rolul Clea din „Comedie pe întuneric”, spectacol regizat de Crista Bilciu. „Colectivul Teatrului «Victor Ion Popa» avea, până mai…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: