Home / Justitie / Goană ca în filme după un șofer băut

Goană ca în filme după un șofer băut

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un tânăr care consumase băuturi alcoolice. Șoferul bețiv a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, care au pornit în urmărirea lui.

Marți dimineață, în jurul orei 03.30, în timp ce erau în miciune pe DN 24A, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, au încercat să oprească un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

Șoferul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, drept pentru care aceștia au plecat în urmărirea sa. Autoturismul a fostoprit după câțiva kilometri, în apropierea stației Petrom de lângă Punctul de Trecere a Frontierei Albița. La controlul efectuat de polițiștii de forntieră, a fost elucidat și motivul pentru care șoferul vehicolului nu a oprit la control.

Bărbatul, Andrei P., în vârstă de 26 de ani emana o puternică halenă alcoolică. Condus la sediul Poliției Municipiului Huși, șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, șoferul fugar a fost condus la Spitalul Municipal „Dimirie Castroian” Huși pentru prelevarea de probe biologice. Pe numele tânărului, polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În plus, pentru faptul că nu s-a supus controlului, pedeapsa cuvenită șoferului bețiv ar putea fi majorată.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un tânăr care consumase băuturi alcoolice. Șoferul bețiv a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, care au pornit în urmărirea lui. Marți dimineață, în jurul orei 03.30, în timp ce erau în miciune pe DN 24A, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, au încercat să oprească un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România. Șoferul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, drept pentru care aceștia au plecat în urmărirea sa. Autoturismul a fostoprit după…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: