Google+
Home » Social » Motociclist vasluian, mort în Italia

Motociclist vasluian, mort în Italia

de Marian MOCANU

Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a decedat luni, în Italia, în urma unui groaznic accident de motocicletă. El ieșise la o plimbare cu motocicleta împreună cu fratele său mai mare, când, într-o curbă, din cauza vitezei, s-a răsturnat.

Un tânăr vasluian a sfârșit tragic în Italia, acolo unde era plecat împreună cu familia la muncă. Duminică, 13 septembrie, Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a ieșit împreună cu fratele său mai mare să se plimbe cu motocicletele. În apropierea localității Arcevia, în punctul parcă predestinat numit „Santa Croce” (Sfânta Cruce), Ervin a pierdut controlul chiar la intrarea într-o curbă foarte periculoasă. A fost azvârlit de pe motocicletă în zidul de protecție al autostrăzii și, în urma impactului, a suferit mai multe leziuni.

Fratele acestuia a anunțat evenimentul, la fața locului deplasându-se atât o ambulanță din Sassoferato, dar și un elicopter, pentru a-l transporta pe accidentat cât mai repede la spital. Din păcate, la apariția ambulanțierilor, tânărul vasluian era deja decedat.

Carabinierii din Arcevia au deschis o anchetă pentru elucidarea cauzelor accidentului. Ervin Dudău era stabilit de mai multă vreme, împreună cu familia, în Italia, în Borgo Catena, unde lucra ca turnător la o companie.

În perioada următoare, acesta plănuia să se întoarcă în țară pentru a se căsători. În loc de nuntă, el va fi adus pentru a fi înmormântat!

Comments

comments

de Marian MOCANU Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a decedat luni, în Italia, în urma unui groaznic accident de motocicletă. El ieșise la o plimbare cu motocicleta împreună cu fratele său mai mare, când, într-o curbă, din cauza vitezei, s-a răsturnat. Un tânăr vasluian a sfârșit tragic în Italia, acolo unde era plecat împreună cu familia la muncă. Duminică, 13 septembrie, Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a ieșit împreună cu fratele său mai mare să se plimbe cu motocicletele. În apropierea localității Arcevia, în punctul parcă predestinat numit „Santa Croce” (Sfânta Cruce), Ervin a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: