Home / Social / Motociclist vasluian, mort în Italia

Motociclist vasluian, mort în Italia

de Marian MOCANU

Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a decedat luni, în Italia, în urma unui groaznic accident de motocicletă. El ieșise la o plimbare cu motocicleta împreună cu fratele său mai mare, când, într-o curbă, din cauza vitezei, s-a răsturnat.

Un tânăr vasluian a sfârșit tragic în Italia, acolo unde era plecat împreună cu familia la muncă. Duminică, 13 septembrie, Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a ieșit împreună cu fratele său mai mare să se plimbe cu motocicletele. În apropierea localității Arcevia, în punctul parcă predestinat numit „Santa Croce” (Sfânta Cruce), Ervin a pierdut controlul chiar la intrarea într-o curbă foarte periculoasă. A fost azvârlit de pe motocicletă în zidul de protecție al autostrăzii și, în urma impactului, a suferit mai multe leziuni.

Fratele acestuia a anunțat evenimentul, la fața locului deplasându-se atât o ambulanță din Sassoferato, dar și un elicopter, pentru a-l transporta pe accidentat cât mai repede la spital. Din păcate, la apariția ambulanțierilor, tânărul vasluian era deja decedat.

Carabinierii din Arcevia au deschis o anchetă pentru elucidarea cauzelor accidentului. Ervin Dudău era stabilit de mai multă vreme, împreună cu familia, în Italia, în Borgo Catena, unde lucra ca turnător la o companie.

În perioada următoare, acesta plănuia să se întoarcă în țară pentru a se căsători. În loc de nuntă, el va fi adus pentru a fi înmormântat!

de Marian MOCANU Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a decedat luni, în Italia, în urma unui groaznic accident de motocicletă. El ieșise la o plimbare cu motocicleta împreună cu fratele său mai mare, când, într-o curbă, din cauza vitezei, s-a răsturnat. Un tânăr vasluian a sfârșit tragic în Italia, acolo unde era plecat împreună cu familia la muncă. Duminică, 13 septembrie, Ervin Dudău, în vârstă de 25 de ani, a ieșit împreună cu fratele său mai mare să se plimbe cu motocicletele. În apropierea localității Arcevia, în punctul parcă predestinat numit „Santa Croce” (Sfânta Cruce), Ervin a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: