Google+
Home » Invatamant » Școala din Mircești, inaugurată

Școala din Mircești, inaugurată

de Roxana NĂSTASĂ

După ce școala nouă din satul Mircești, comuna Tăcuta, a fost dărâmată din greșeală cu puțin timp înainte de începerea anului școlar, lucrurile s-au reparat. Școala a fost refăcută în timp record și ianugurată, astfel încât elevii să poate merge la noua instituție în acest an școlar.

Veste bună pentru copiii din Mircești. Școala nouă și frumoasă la care visau de mult timp a fost în sfârșit inaugurată. După mai multe întâmplări, lucrurile au revenit la normal. Inițial, școala, nou construită de primărie a fost finalizată în vacanța de vară. Niște beneficiari ai ajutorului social însă, în timp ce voiau să dărâme zidul școlii vechi, ce era lângă cea nouă, au făcut o nefăcută. Au dărâmat din greșeală zidul peste școala nouă, lăsând în urmă prăpăd, și asta la puțin timp înainte de începerea școlii.

Dacă toți aveau emoții că elevii nu vor începe școala în instituția nouă, iată că nu s-a întâmplata așa. Din fericire, școala a fost refăcută în timp record iar cei 35 de copii care învață în satul Mircești s-au putut bucura de începutul de an școlar într-o școală nouă și modernă.

„Școala din satul Mircești a fost, în sfârșit, inaugurată. Este o școală modernă, construită de primărie doar cu fonduri de la consiliul local, are condiții ca în mediul urban, cu calorifere electrice, toalete interioare și tot ce este necesar. E o bucurie pentru toți, mai ales pentru cei 35 de copii care învață acolo”, ne-a declarat Lucian Iftene, directorul școlii.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ După ce școala nouă din satul Mircești, comuna Tăcuta, a fost dărâmată din greșeală cu puțin timp înainte de începerea anului școlar, lucrurile s-au reparat. Școala a fost refăcută în timp record și ianugurată, astfel încât elevii să poate merge la noua instituție în acest an școlar. Veste bună pentru copiii din Mircești. Școala nouă și frumoasă la care visau de mult timp a fost în sfârșit inaugurată. După mai multe întâmplări, lucrurile au revenit la normal. Inițial, școala, nou construită de primărie a fost finalizată în vacanța de vară. Niște beneficiari ai ajutorului social însă, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Deci se poate , nu a fost atat de grav pe cat au scris alti colegi de la alt ziar , acum de ce nu se aduc laude celor ce au rezolvat? ca injurii i-au adus toti.
    Asa e la noi la romani.
    Bravo dl primar , bravo constructorului si mult succes in noul an celor 35 de copii care invata la aceasta scoala.

%d blogeri au apreciat: