Google+
Home » Invatamant » Bibliotecarii bârlădeni se întâlnesc la Centrul Mihai Eminescu

Bibliotecarii bârlădeni se întâlnesc la Centrul Mihai Eminescu

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11, Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui o întâlnire de lucru a bibiotecarilor din oraș.

La activitatea va fi prezentă și Valentina Lupu, președintele Filialei Vaslui a Asociației Bibliotecarilor din România (ABR). Trebuie spus că în perioada 9 – 11 septembrie, la Iași, s-a desfășurat Conferința Națională a ABR, în urma căreia a fost aleasă o nouă structură de conducere și un nou proiect de dezvoltare pentru următorii patru ani.
„Noi invităm pe toți bibliotecarii din Bârlad tocmai pentru a le prezenta ceea ce s-a discutat și hotărât la conferința de la Iași. Vom prezenta deciziile luate, ce perspective sunt pentru această breaslă profesională din România etc. Bibliotecarul viitorului, așa cum se ntrevede acum, va fi unul axat pe două orientări: una către cartea tipărită și cealaltă către cartea în format electronic, unde Internetul va avea un rol determinant. Toate aceste aspecte le vom discuta cu colegii noștri din Bârlad pe care îi așteptăm cu drag la acțiunea de sâmbătă”, ne-a declarat bibliotecar Geta Modiga.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11, Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui o întâlnire de lucru a bibiotecarilor din oraș. La activitatea va fi prezentă și Valentina Lupu, președintele Filialei Vaslui a Asociației Bibliotecarilor din România (ABR). Trebuie spus că în perioada 9 – 11 septembrie, la Iași, s-a desfășurat Conferința Națională a ABR, în urma căreia a fost aleasă o nouă structură de conducere și un nou proiect de dezvoltare pentru următorii patru ani. „Noi invităm pe toți bibliotecarii din Bârlad tocmai pentru a le prezenta ceea ce s-a discutat și hotărât la conferința…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: