Home / Invatamant / Bibliotecarii bârlădeni se întâlnesc la Centrul Mihai Eminescu

Bibliotecarii bârlădeni se întâlnesc la Centrul Mihai Eminescu

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11, Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui o întâlnire de lucru a bibiotecarilor din oraș.

La activitatea va fi prezentă și Valentina Lupu, președintele Filialei Vaslui a Asociației Bibliotecarilor din România (ABR). Trebuie spus că în perioada 9 – 11 septembrie, la Iași, s-a desfășurat Conferința Națională a ABR, în urma căreia a fost aleasă o nouă structură de conducere și un nou proiect de dezvoltare pentru următorii patru ani.
„Noi invităm pe toți bibliotecarii din Bârlad tocmai pentru a le prezenta ceea ce s-a discutat și hotărât la conferința de la Iași. Vom prezenta deciziile luate, ce perspective sunt pentru această breaslă profesională din România etc. Bibliotecarul viitorului, așa cum se ntrevede acum, va fi unul axat pe două orientări: una către cartea tipărită și cealaltă către cartea în format electronic, unde Internetul va avea un rol determinant. Toate aceste aspecte le vom discuta cu colegii noștri din Bârlad pe care îi așteptăm cu drag la acțiunea de sâmbătă”, ne-a declarat bibliotecar Geta Modiga.

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11, Centrul „Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui o întâlnire de lucru a bibiotecarilor din oraș. La activitatea va fi prezentă și Valentina Lupu, președintele Filialei Vaslui a Asociației Bibliotecarilor din România (ABR). Trebuie spus că în perioada 9 – 11 septembrie, la Iași, s-a desfășurat Conferința Națională a ABR, în urma căreia a fost aleasă o nouă structură de conducere și un nou proiect de dezvoltare pentru următorii patru ani. „Noi invităm pe toți bibliotecarii din Bârlad tocmai pentru a le prezenta ceea ce s-a discutat și hotărât la conferința…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: