Home / Social / Curățenia din pădurea din Cotul Negru, opera Primăriei Bârlad

Curățenia din pădurea din Cotul Negru, opera Primăriei Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Pădurea din Cotul Negru și drumul care o traversează au fost curățate de serviciile de specialitate ale Primăriei Bârlad, nefiind nicidecum opera Ocolului Silvic, așa cum s-a crezut inițial.

Olga Ungureanu, șeful Serviciului de gospodărie comunală și locativă din cadrul Primăriei Bârlad, a precizat că ridicarea gunoiului din zonă s-a făcut, e adevărat, ca urmare a apariției în ziarul nostru a articolului în care am scris despre mizeria incredibilă care s-a adunat, în ani, în zonă, atât printre copacii din marginea pădurii, cât și pe drumul respectiv: “Având în vedere că lângă pădure se află pășunea orașului, cade în sarcina noastră să administrăm căile de acces către aceasta. Vreau să fac un apel, pe această cale, către cetățenii care s-au obișnuit să depoziteze aici gunoiul, să se conformeze dispozițiilor legale și să folosească punctele gospodărești special amenajate. Gunoiul se aruncă la container, nu pe dealuri, pe străzi sau în păduri”.
Poate că n-ar fi rău ca edilii să își dubleze recomandările cu amenzi, având în vedere că bunul-simț și spiritul civic nu au nicio șansă, după cum bine se vede, să fie “reanimate” cu vorba bună.

de Simona MIHĂILĂ Pădurea din Cotul Negru și drumul care o traversează au fost curățate de serviciile de specialitate ale Primăriei Bârlad, nefiind nicidecum opera Ocolului Silvic, așa cum s-a crezut inițial. Olga Ungureanu, șeful Serviciului de gospodărie comunală și locativă din cadrul Primăriei Bârlad, a precizat că ridicarea gunoiului din zonă s-a făcut, e adevărat, ca urmare a apariției în ziarul nostru a articolului în care am scris despre mizeria incredibilă care s-a adunat, în ani, în zonă, atât printre copacii din marginea pădurii, cât și pe drumul respectiv: "Având în vedere că lângă pădure se află pășunea orașului,…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. Vedeti si zona de langa terenul de rugby al CSS Barlad . O imensa groapa de gunoi , aprovizionata de mainile primariei .

x

Check Also

Primarul orașului Murgeni: „Să dea Dumnezeu ca actuala putere să nu desființeze ceva”

Asfaltări pe toate străzile principale, ...

Județul Vaslui este pe primul loc în România la recoltarea de măceșe

Direcția Silvică (DS) Vaslui a ...

Accident spectaculos provocat de șofer turtă de beat, după ce s-a răsturnat cu mașina în Dumești

Un șofer beat criță a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: