Home / Invatamant / Elevi vasluieni, premiați la Sibiu

Elevi vasluieni, premiați la Sibiu

de Roxana NĂSTASĂ

Doi elevi de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Vaslui au obținut locul al doilea la Sibiu, la concursul regional de educație rutieră – educație pentru viată „Cupa Cedonia”.

Echipajul județului Vaslui, pregătit de profesor Mihai Moșnianu, alcătuit din doi elevi de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir“ din Vaslui, Ștefania Iftode și Vasile Mititelu a obținut locul al doilea la un concurs de educație rutieră din Sibiu. Concursul a fost organizat în perioada 11-13 septembrie și desfășurat în tabăra școlară Râu Sadului. La competiție au fost prezente echipaje din 10 județe ale țãrii, un echipaj fiind format din doi elevi din clasele II – VII. Elevii din județul Vaslui au ajuns pe podium, demonstrând că sunt printre cei mai buni la acest capitol.

Echipajul județului Vaslui a ocupat locul al II-lea pe echipaje, locul I fiind ocupat de echipajul judetului Dâmbovița, iar locul al III-lea a fost ocupat de echipajul județului Bihor. Concursul a constat în susținerea a trei probe: proba de respectare a regulilor de circulație de către bicicliști, în parcul școală, proba de cunoaștere a regulilor de circulație și proba de parcurgere a unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon.

de Roxana NĂSTASĂ Doi elevi de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Vaslui au obținut locul al doilea la Sibiu, la concursul regional de educație rutieră – educație pentru viată „Cupa Cedonia”. Echipajul județului Vaslui, pregătit de profesor Mihai Moșnianu, alcătuit din doi elevi de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir“ din Vaslui, Ștefania Iftode și Vasile Mititelu a obținut locul al doilea la un concurs de educație rutieră din Sibiu. Concursul a fost organizat în perioada 11-13 septembrie și desfășurat în tabăra școlară Râu Sadului. La competiție au fost prezente echipaje din 10 județe ale țãrii, un echipaj fiind format…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: