Google+
Home » Administratie » Niciun câștigător din Vaslui la loteria bonurilor fiscale

Niciun câștigător din Vaslui la loteria bonurilor fiscale

de Marian MOCANU

La extragerea aferentă lunii iunie a Loteriei Bonurilor Fiscale s-au prezentat doar patru posibili câștigători, din Bacău, București, Timiș și Prahova. Cu bonurile fiscale având valoarea de 509 lei emise pe data de 1 iunie depuse, ei vor câștiga câte 250.000 lei. Următoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc duminică, 20 septembrie. Astăzi este termenul final de depunere la agențiile fiscale a bonurilor fiscale câștigătoare aferente lunii iulie.

Niciun vasluian nu a avut vreun bon fiscal câștigător la ultimele extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale. La extragerea aferentă lunii mai, printre câștigători s-au aflat și doi vasluieni. Ulterior, la următoarele două extrageri, poate și datorită valorilor mari care trebuiau să fie înscrise pe bonurile fiscale, nici un vasluian nu a mai depus vreo cerere de revendicare a premiilor.

Pentru extragerea aferentă lunii iunie, care a avut loc în data de 23 iulie, la agențiile fiscale, au fost depuse doar patru astfel de bonuri, având valoarea de 509 lei emise pe data de 1 iunie. În aceste condiții, cei patru câștigători, din Bacău, București, Timiș și Prahova vor primi fiecare câte 250.000 lei. Acesta este cel mai mare premiu de până acum al loteriei organizate de Ministerul Finanțelor.

Reamintim că, datorită numărului foarte mare de bonuri fiscale câștigătoare depuse la prima extragere, Ministerul Finanțelor a schimbat ulterior regulile, astfel că vor fi desemnați maxim o sută de câștigători, care vor primi fiecare câte zece mii de lei. Dacă numărul de cereri depășește acest număr, cum a fost cazul la extragerea aferentă lunii mai, urmează o nouă extragere, pentru desemnarea celor o sută de câștigători.

Următoarea extragere a Loteriei Bnurilor Fiscale va avea loc duminică 20 septembrie. La ea vor participa bonurile emise în perioada 1 – 31 august 2015. Ministerul Finanțelor Publice anunță că va organiza în luna decembrie 2015 o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 31 noiembrie 2015.

Comments

comments

de Marian MOCANU La extragerea aferentă lunii iunie a Loteriei Bonurilor Fiscale s-au prezentat doar patru posibili câștigători, din Bacău, București, Timiș și Prahova. Cu bonurile fiscale având valoarea de 509 lei emise pe data de 1 iunie depuse, ei vor câștiga câte 250.000 lei. Următoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc duminică, 20 septembrie. Astăzi este termenul final de depunere la agențiile fiscale a bonurilor fiscale câștigătoare aferente lunii iulie. Niciun vasluian nu a avut vreun bon fiscal câștigător la ultimele extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale. La extragerea aferentă lunii mai, printre câștigători s-au aflat și doi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: