Google+
Home » Invatamant » Situația școlilor la început de an nu este roz deloc

Situația școlilor la început de an nu este roz deloc

de Roxana NĂSTASĂ

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui au întocmit un raport în vederea începerii anului școlar privind curățenia, autorizațiile sanitare de funcționare, autorizații ISCIR și autorizații privind securitatea la incendiu.

Deși școala a început de câteva zile, potrivit raportului, unele unități din județ stau încă prost la capitolul curățenie. Astfel 538 de unități școlare au terminat curățenia și igienizarea în proproție de 100%, 165 de unități în proporție de 70-99%, 20 de unități-50-69%, iar cinci unități nu au făcut nici măcar 50% din ceea ce trebuiau să facă.

Cât privește autorizațiile sanitare de funcționare, 268 de unități, adică 28,82% nu dețin. Acestea sunt școlile și grădinițele unde condițiile nu sunt adecvate, unde nu este apă curentă, toaletele sunt în curte iar condițiile lasă de dorit. De asemenea, potrivit raportului, 191 de unități (76,10%) dețin autorizație ISCIR și 60 de unități (23,90%), nu dețin, iar autorizații privind securitatea la incendiu, 94 de unități (12,94%) au, iar nu mai puțin de 634 de unități (87,06%) nu au.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui au întocmit un raport în vederea începerii anului școlar privind curățenia, autorizațiile sanitare de funcționare, autorizații ISCIR și autorizații privind securitatea la incendiu. Deși școala a început de câteva zile, potrivit raportului, unele unități din județ stau încă prost la capitolul curățenie. Astfel 538 de unități școlare au terminat curățenia și igienizarea în proproție de 100%, 165 de unități în proporție de 70-99%, 20 de unități-50-69%, iar cinci unități nu au făcut nici măcar 50% din ceea ce trebuiau să facă. Cât privește autorizațiile sanitare de funcționare, 268 de unități, adică…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: