Google+
Home » Justitie » Șoferi… fără permis!

Șoferi… fără permis!

de Marian MOCANU

Un tânăr șofer din Dragomirești a fost descoperit de polițiști conducând un autoturism deși nu avea permis de conducere. Acest tip de fapte nu este doar specific doar tinerilor, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost, la rându-i identificat conducând un moped pe un drum județean deși nu avea carnet.

Polițiștii Postului de Poliție Oltenești l-au identificat în trafic pe Ionel B., de 50 ani, din comuna Oltenești. Acesta a fost oprit de polițiști în timp ce se deplasa pe un moped pe D.J 244 K, având direcția de mers Oltenești către Vinețești. În urma verificărilor în baza de date privind deținătorii de permise auto, s-a constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere.

În aceeași zi, polițiștii Postului de Poliție Dragomirești l-au identificat pe Radu I., de 23 ani, din comuna Dragomirești, care se deplasa cu un autoturism pe raza satului Rădeni. La controlul efectuat, s-a dovedit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele celor două „șoferi” au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

de Marian MOCANU Un tânăr șofer din Dragomirești a fost descoperit de polițiști conducând un autoturism deși nu avea permis de conducere. Acest tip de fapte nu este doar specific doar tinerilor, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost, la rându-i identificat conducând un moped pe un drum județean deși nu avea carnet. Polițiștii Postului de Poliție Oltenești l-au identificat în trafic pe Ionel B., de 50 ani, din comuna Oltenești. Acesta a fost oprit de polițiști în timp ce se deplasa pe un moped pe D.J 244 K, având direcția de mers Oltenești către Vinețești. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: