Home / Sport / Micii fotbaliști vasluieni, vicecampioni la Focșani

Micii fotbaliști vasluieni, vicecampioni la Focșani

de Marian MOCANU

Juniorii Liceului cu Program Sportiv născuți în anul 2004 au fost vicecampionii ediției din acest an a „Odobești Grapes Cup”, competiție regională de fotbal care s-a desfășurat la Focșani.

După dispariția de pe scena fotbalistică a echipei fanion a județului, Sporting Club, intrată în faliment în vara anului trecut, Vasluiul dovedește că încă are potențial fotbalistic.

Luni, 14 septembrie, la Focșani, a luat final competiția regională de fotbal destinată juniorilor, la care au participat echipe de juniori din Neamț, Vrancea, Brăila și Vaslui. Liceul cu Program Sportiv Vaslui a participat cu două echipe de juniori, la grupele de vârstă 2002 și 2004. Dacă la competiția tinerilor fotbaliști născuți în anul 2002, echipa vasluiană a reușit să treacă de faza grupelor, fiind clasați în final pe locul 5 din 6, nu același lucru se poate spune despre colegii lor mai mari.

După ce au acces în semifinale de pe locul II în grupă, grupa 2004 a LPS au învins la lovituri de departajare gazda competiției, CSM Focșani, scor 4 la 3, după ce, la sfârșitul timpului regulamentar scorul era 1 – 1. În finala disputată luni, juniorii vasluieni antrenați de profesorul Gabriel Pană, au pierdut la limită, 0 – 1, în fața Stars Brăila.

Vicecampionii ediției 2015 a „Odobești Grapes Cup” sunt Ciureanu Andrei, Florea Emilian, Rotariu Robert, Sterea Robert, Ivan Alexandru, Filip Daniel, Mocanu Alexandru, Râpă Tudor, Pauc Denis, Diaconu Tudor, Macovei Mihnea, Macovei Octavian, Burada Matia, Balan Constantin și Maxim Eduard.

de Marian MOCANU Juniorii Liceului cu Program Sportiv născuți în anul 2004 au fost vicecampionii ediției din acest an a „Odobești Grapes Cup”, competiție regională de fotbal care s-a desfășurat la Focșani. După dispariția de pe scena fotbalistică a echipei fanion a județului, Sporting Club, intrată în faliment în vara anului trecut, Vasluiul dovedește că încă are potențial fotbalistic. Luni, 14 septembrie, la Focșani, a luat final competiția regională de fotbal destinată juniorilor, la care au participat echipe de juniori din Neamț, Vrancea, Brăila și Vaslui. Liceul cu Program Sportiv Vaslui a participat cu două echipe de juniori, la grupele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: