Home / Social / Moarte stupidă la Rulmenți Bârlad!

Moarte stupidă la Rulmenți Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Un agent de pază de la fabrica bârlădeană – Gabriel Halapciuc, de 53 de ani – a murit după ce a căzut de pe ghereta de pază pe care se urcase pentru a culege nuci.

Miercuri seara, un bârlădean care lucra ca agent de pază la SC Rulmenți SA Bârlad, a murit în urma unui incident de-a dreptul stupid. Gabriel Halapciuc, în vârstă de 53 de ani, a decedat în timp ce încerca să culeagă nuci.
Tragedia s-a petrecut în jurul orelor 19, cel mai probabil, în timp ce omul se afla la serviciu. Din primele cercetări efectuate de polițiști și de cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui, se pare că la un moment dat omul s-a urcat pe acoperișul gheretei de pază în încercarea de a culege nuci din copacul ce se afla în imediata apropiere. Numai că, cel mai probabil, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de circa patru metri, lovindu-se puternic cu capul de o platformă betonată. Acest lucru i-a fost fatal, rănile suferite la cap provocându-i moartea aproape instantaneu.
„El a fost găsit fără suflare de colegul său de serviciu, în jurul orei 20, care tocmai trebuia să-l înlocuiască. Din câte am înțeles, medicii de pe ambulanța venită la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Noi am declanșat o anchetă în acest caz pentru a vedea exact toate circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii”, ne-a declarat Gheorghe Chirvase, inspectorul – șef al ITM Vaslui.
Trupul neînsuflețit a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Vaslui unde urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili, printre altele, și ora exactă la care a survenit decesul.

de Răzvan CĂLIN Un agent de pază de la fabrica bârlădeană - Gabriel Halapciuc, de 53 de ani - a murit după ce a căzut de pe ghereta de pază pe care se urcase pentru a culege nuci. Miercuri seara, un bârlădean care lucra ca agent de pază la SC Rulmenți SA Bârlad, a murit în urma unui incident de-a dreptul stupid. Gabriel Halapciuc, în vârstă de 53 de ani, a decedat în timp ce încerca să culeagă nuci. Tragedia s-a petrecut în jurul orelor 19, cel mai probabil, în timp ce omul se afla la serviciu. Din primele cercetări…

Review Overview

About Razvan Calin

2 comments

  1. …..a murit la datorie….erou….

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: