Home / Social / Reîncep competițiile de rugby pentru juniori!

Reîncep competițiile de rugby pentru juniori!

de Răzvan CĂLIN

În momentul de față, echipele de rugby ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon competițional.

Competițiile de juniori vor debuta pe 20 septembrie, iar clubul bârlădean s-a înscris la toate cele trei categorii de vârstă.
„Este vorba despre juniori Under 20, juniori Under 18 și juniori Under 16. Față de anul trecut, acum nu mai este competiție pentru Under 19, ci doar aceasta de Under 20. CSS Bârlad va participa la toate aceste trei categorii de vârstă și sperăm să avem un an cât mai bun, cu rezultate deosebite. Tradiția ne obligă să avem evoluții meritorii”, ne-a declarat Ciprian Popa, antrenor de rugby la CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN În momentul de față, echipele de rugby ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon competițional. Competițiile de juniori vor debuta pe 20 septembrie, iar clubul bârlădean s-a înscris la toate cele trei categorii de vârstă. „Este vorba despre juniori Under 20, juniori Under 18 și juniori Under 16. Față de anul trecut, acum nu mai este competiție pentru Under 19, ci doar aceasta de Under 20. CSS Bârlad va participa la toate aceste trei categorii de vârstă și sperăm să avem un an cât mai bun, cu rezultate…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: