Home / Administratie / Se mută temporar în chioșcuri noi

Se mută temporar în chioșcuri noi

de Mihaela NICULESCU

Cât de curând, comercianții care vând acum în piața „Sf. Ilie” din Bârlad, în chioșcuri improvizate sau inestetice, vor fi mutați în chioșcurile noi amplasate la intrarea in piața de gros.

Direcția Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor a achiziționat 10 chioșcuri moderne, în care comercianții vor putea practica un comerț cât de cât civilizat.

„Vom muta pe cei care vând în vechile chioșcuri în cele achiziționate recent. Vor funcționa anul acesta în aceleași condiții contractuale ca până acum. Imediat ce piața va fi modernizată, vom scoate la licitație atât aceste zece chioșcuri, cât și celelalte spații care vor fi construite în piață, în urma lucrărilor de modernizare. Aceste spații vor avea și grup sanitar, după cum prevede legislația”, a declarat Marin Bunea, primarul interimar al municipiului.

De la anul, aspectul pieței „Sf. Ilie” va fi mult îmbunătățit. Bârlădenii au așteptat destul ca piața lor să aibă un aspect civilizat, și poate că modernizarea acestui loc tranzitat zilnic de mii de oameni, va duce și la civilizarea comercianților și cumpărătorilor deopotrivă.

de Mihaela NICULESCU Cât de curând, comercianții care vând acum în piața „Sf. Ilie” din Bârlad, în chioșcuri improvizate sau inestetice, vor fi mutați în chioșcurile noi amplasate la intrarea in piața de gros. Direcția Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor a achiziționat 10 chioșcuri moderne, în care comercianții vor putea practica un comerț cât de cât civilizat. „Vom muta pe cei care vând în vechile chioșcuri în cele achiziționate recent. Vor funcționa anul acesta în aceleași condiții contractuale ca până acum. Imediat ce piața va fi modernizată, vom scoate la licitație atât aceste zece chioșcuri, cât și celelalte spații care vor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: