Google+
Home » Justitie » Trei vasluieni au țepuit două bătrâne de peste 20.000 de lei

Trei vasluieni au țepuit două bătrâne de peste 20.000 de lei

de Iustina MIRON

Metoda „accidentul” încă face victime! Trei tineri vasluieni au fost reținuți de autoritățile bistrițene după ce au reșit să înșele două bătrâne, pe care le-au păcălit să le vireze în conturi 21.800 de lei!

Miercuri, trei tineri din Vaslui au fost reținuți de polițiștii din Bistrița după ce au înșelat două bătrâne prin telefon, prin metoda „accidentul”.

Potrivit cercetărilor, victimele înșelăciunilor sunt o femeie de 67 ani și alta de 88 ani, pe care cei trei le-au contactat telefonic. Ei au spus că sunt medici și că fiica, respectiv nora ar avea nevoie de intervenții chirurgicale de urgență, în urma unor accidente rutiere, iar pentru asta sunt necesare anumite sume de bani.

Prejudiciul cauzat ar fi fost 21.800 de lei, dar a fost recuperat.

Pentru cei trei a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și urmează a fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă.

de Iustina MIRON Metoda „accidentul” încă face victime! Trei tineri vasluieni au fost reținuți de autoritățile bistrițene după ce au reșit să înșele două bătrâne, pe care le-au păcălit să le vireze în conturi 21.800 de lei! Miercuri, trei tineri din Vaslui au fost reținuți de polițiștii din Bistrița după ce au înșelat două bătrâne prin telefon, prin metoda „accidentul”. Potrivit cercetărilor, victimele înșelăciunilor sunt o femeie de 67 ani și alta de 88 ani, pe care cei trei le-au contactat telefonic. Ei au spus că sunt medici și că fiica, respectiv nora ar avea nevoie de intervenții chirurgicale de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: