Home / Social / Educație rutieră pentru cei mici!

Educație rutieră pentru cei mici!

de Răzvan CĂLIN

Biroul Poliției Rutiere Bârlad a derulat o acțiune de educație rutieră în cadrul unei campanii naționale organizată în colaborare cu un lanț de supermarket-uri.

Duminică, 20 septembrie, agenții de poliție rutieră din Bârlad s-au oprit, pentru câteva minute, din a „prescrie” amenzi și s-au trasformat într-un soi de instructori auto pentru cei mici. Este vorba despre o campanie care este derulată la nivel național de Inspectoratul General al Poliției Române și o companie care deține un lanț de supermarket-uri, sub titlul „Verde la educație pentru circulație”.

Iar duminică, în parcările celor trei supermarket-uri din Bârlad s-au derulat în paralel acțiuni de popularizare a regulilor de conduită rutieră în rândul copiilor. Copiii au fost angrenați în diferite jocuri și mini-concursuri interactive pe teme de legislație rutieră și reguli de bază pentru toți participanții la traficul auto. Iar agenții de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad au fost cei care au jucat rolul instructorilor auto. La final, toți copiii prezenți au fost recompensați cu sucuri și diplome de participare.

„Este o acțiune care are drept scop popularizarea în rândul copiilor a noțiunilor de circulație rutieră, a ceea ce înseamnă să respecți regulile din traficul rutier și, bineînțeles, la ce riscuri te expui dacă nu ții cont de aceste reguli elementare. De altfel, aceste este unul din principalele obiective urmărite de această campanie națională de educație rutieră pentru copii: prevenirea și combaterea accidentelor rutiere în care sunt implicați cei mici”, ne-a declarat agent șef adjunct Ionel Dumitrașcu, de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Biroul Poliției Rutiere Bârlad a derulat o acțiune de educație rutieră în cadrul unei campanii naționale organizată în colaborare cu un lanț de supermarket-uri. Duminică, 20 septembrie, agenții de poliție rutieră din Bârlad s-au oprit, pentru câteva minute, din a „prescrie” amenzi și s-au trasformat într-un soi de instructori auto pentru cei mici. Este vorba despre o campanie care este derulată la nivel național de Inspectoratul General al Poliției Române și o companie care deține un lanț de supermarket-uri, sub titlul „Verde la educație pentru circulație”. Iar duminică, în parcările celor trei supermarket-uri din Bârlad s-au derulat…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: