Home / Social / Educație rutieră pentru cei mici!

Educație rutieră pentru cei mici!

de Răzvan CĂLIN

Biroul Poliției Rutiere Bârlad a derulat o acțiune de educație rutieră în cadrul unei campanii naționale organizată în colaborare cu un lanț de supermarket-uri.

Duminică, 20 septembrie, agenții de poliție rutieră din Bârlad s-au oprit, pentru câteva minute, din a „prescrie” amenzi și s-au trasformat într-un soi de instructori auto pentru cei mici. Este vorba despre o campanie care este derulată la nivel național de Inspectoratul General al Poliției Române și o companie care deține un lanț de supermarket-uri, sub titlul „Verde la educație pentru circulație”.

Iar duminică, în parcările celor trei supermarket-uri din Bârlad s-au derulat în paralel acțiuni de popularizare a regulilor de conduită rutieră în rândul copiilor. Copiii au fost angrenați în diferite jocuri și mini-concursuri interactive pe teme de legislație rutieră și reguli de bază pentru toți participanții la traficul auto. Iar agenții de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad au fost cei care au jucat rolul instructorilor auto. La final, toți copiii prezenți au fost recompensați cu sucuri și diplome de participare.

„Este o acțiune care are drept scop popularizarea în rândul copiilor a noțiunilor de circulație rutieră, a ceea ce înseamnă să respecți regulile din traficul rutier și, bineînțeles, la ce riscuri te expui dacă nu ții cont de aceste reguli elementare. De altfel, aceste este unul din principalele obiective urmărite de această campanie națională de educație rutieră pentru copii: prevenirea și combaterea accidentelor rutiere în care sunt implicați cei mici”, ne-a declarat agent șef adjunct Ionel Dumitrașcu, de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Biroul Poliției Rutiere Bârlad a derulat o acțiune de educație rutieră în cadrul unei campanii naționale organizată în colaborare cu un lanț de supermarket-uri. Duminică, 20 septembrie, agenții de poliție rutieră din Bârlad s-au oprit, pentru câteva minute, din a „prescrie” amenzi și s-au trasformat într-un soi de instructori auto pentru cei mici. Este vorba despre o campanie care este derulată la nivel național de Inspectoratul General al Poliției Române și o companie care deține un lanț de supermarket-uri, sub titlul „Verde la educație pentru circulație”. Iar duminică, în parcările celor trei supermarket-uri din Bârlad s-au derulat…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: