Home / Monden / Horia Brenciu a dat pe față animozitățile lui cu Ștefan Bănică jr.: «Eu și Delia facem show-ul»

Horia Brenciu a dat pe față animozitățile lui cu Ștefan Bănică jr.: «Eu și Delia facem show-ul»

Horia Brenciu a scăpat porumbelul la un eveniment monden, lansând un atac spontan la adresa colegului său de la “X-Factor”. Că nu e cel mai mare fan al lui Bănică s-a mai zvonit, însă acum e cât se poate de clar. 

În fața publicului de la “X-Factor”, unde amândoi sunt jurați, pozează în prieteni, doar că “pe la spate” tot dușmani par a fi. Ei bine, în ciuda faptului că au devenit colegi de ceva timp, rivalitatea dintre Horia Brenciu și Ștefan Bănică junior, care-și împart publicul și, mai nou, spectacolele de la Sala Palatului, continuă și acum.

Mai mult chiar, se pare că fiecare încearcă “să-și marcheze” teritoriul, atunci când prinde ocazia. Asta a făcut recent și Horia Brenciu, cu ocazia unui eveniment monden.

În timp ce se pregătea să urce pe scena unde urma să cânte, juratul a afirmat de față cu mai multe persoane: “Pe trupa mea și pe mine nu ne oprește nimeni. Nici Bănică nu are cum”.

Oficial, le merge bine

În aceeași notă, Brenciu a continuat, ținând să precizeze că al său coleg ar trebui să “nu-și mai bage nasul” în alte treburi care nu l-ar privi.

“Bănică doar a prezentat o emisiune de dans. Doar atât. Noi mai și dansăm. Iar eu și Delia facem show (n.r.- Brenciu se referă la aportul juraților în cadrul emisiunii «X-Factor»)”.

Rugat însă să dea o declarație oficială pe marginea acestui subiect, Brenciu “a schimbat macazul”.

“Eu îi zic lui mereu «taci din gură!», acum el a scos «Gură, taci» (n.r. – ultima piesă a lui Bănică, abia lansată). Deci, ne inspirăm unul pe altul, ăsta e și scopul”, a spus Brenciu pentru Libertatea.

În plus, atunci când postează ceva pe pagina sa de socializare, artistul salvează aparențele și evită să-l atace public pe colegul său, ba chiar îl și mai laudă uneori.

Sursa: libertatea.ro

Horia Brenciu a scăpat porumbelul la un eveniment monden, lansând un atac spontan la adresa colegului său de la “X-Factor”. Că nu e cel mai mare fan al lui Bănică s-a mai zvonit, însă acum e cât se poate de clar.  În fața publicului de la “X-Factor”, unde amândoi sunt jurați, pozează în prieteni, doar că “pe la spate” tot dușmani par a fi. Ei bine, în ciuda faptului că au devenit colegi de ceva timp, rivalitatea dintre Horia Brenciu și Ștefan Bănică junior, care-și împart publicul și, mai nou, spectacolele de la Sala Palatului, continuă și acum. Mai mult…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Iată cum poți semna ”de mână” declarația pe propria răspundere folosind telefonul mobil sau calculatorulLisandru Cristian

Serviciul de Telecomunicații Speciale a pus la dispoziția românilor ...

Un medic din Argentina compară coronavirusul cu ciuma neagră. Mesaj dur pentru locuitorii planetei: “Vom muri din cauza unor idioți!”Scarlat Razvan

Jorge Batista este un medic apreciat în Argentina și, ...

Lacrimi și durere în Spania. 838 de morți în doar 24 de ore, cel mai mare număr de când a început pandemia de COVID-19Scarlat Razvan

Un nou bilanț grav înregistrat în Spania. Potrivit autorităților, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: