Home / National / LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna august

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna august

Bonurile în valoare 320 de lei emise la 5 august sunt câștigătoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF. 

Prima etapă de selectie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna august a avut loc duminică și a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Misiterului Finantelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale.

Pentru extragerea din 19 iulie, în termenul de 30 de zile au fost depuse patru cereri de revendicare. Totodată, pentru extragerea organizată pe 16 august au fost depuse 15 cereri de revendicare până la 15 septembrie, termenul limită.

Sursa: mediafax.ro

Bonurile în valoare 320 de lei emise la 5 august sunt câștigătoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.  Prima etapă de selectie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna august a avut loc duminică și a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Avertizare meteo. Cod galben de vânt puternic în 19 județe, duminică și luni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare ...

Haos în aeroport: Românii întorși în țară nu țin cont de reguli și sunt nemulțumiți că trebuie să intre în carantină

Românii întorși ieri în țară, pe aeroportul Otopeni, nu ...

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Peste 700 de oameni au murit în ultimele 24 de ore în Marea Britanie, inclusiv un copil de 5 ani

Marea Britanie a anunțat sâmbătă o nouă zi neagră: ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: